Share |

Τόση ομοιομορφία στα ΜΜΕ είχαμε να δούμε από τα χρόνια της Χούντας

Βερολίνο: Η συγκέντρωση, που διαλύθηκε και η ομιλία , που δεν έγινε

 

Μόνο, που η Χούντα έχει απλωθεί και ακουμπά όλο τον πλανήτη.

Η ομοιομορφία στην υποδοχή και στην αποφώνηση είναι ίδια.

Εμείς θα ασχοληθούμε με Ελλάδα, βάζοντας μερικά στιγμιότυπα, από τα 100ΑΔΕΣ παρόμοια.  

Εχουμε πολύ τρέξιμο ως την κατάκτηση της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ειρήνης. 

Τα ελληνικά ΜΜΕ ανακοινώνουν πολιτική συγκέντρωση στο Βερολίνο για τις 29/8/2020: 

  • (Ξέχασαν να μας πουν ποιος είναι ο κεντρικός ομιλητής και για διοργανωτές έλεγαν ό,τι ήθελαν. Τα ελληνογερμανικά ΜΜΕ μας ενημέρωσαν, επίσης, πως το σύνολο των αριστερών κομμάτων αποδοκίμαζε και κάποιοι αντιφασίστες ετοίμαζαν αντισυγκεντρώσεις). 

Ρεπορτάζ μετά τη συγκέντρωση :  

Για να μη γεμίζουμε το χώρο, το ίδιο κείμενο έπαιξαν οι πιο κάτω (ενδεικτική, πάντα, παράθεση, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες):

Μικρή διαφοροποίηση είχαν το γνωστό ΣΚΑΪ και το φιλοϊσραηλινό "πατριωτικό" SLpress : 

 

  Όσο "αντιστασιακό" κι αν εμφανίζεται το κάθε "αντιπολιτευόμενο" μέσο , δεν επιτρέπεται να παραβιάζει το κεντρικό αφήγημα των λίγων περιθωριακών ψεκασμένων, αντιεμβολιαστών, συνομωσιολόγων, ακροδεξιών, λέγοντας ότι η συγκέντρωση έγινε και κεντρικός ομιλητής ήταν ο ROBERT KENNEDY jr.  Ούτε αυτές οι δύο αρμόδιες για την ενημέρωση μας, ούτε κάποια άλλη έκαμαν αναφορά σε κάποια συγκέντρωση. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΟΛΟΙ οι Έλληνες έμαθαν πως η συγκέντρωση δεν έγινε.

Όπως ο ίδιος είπε , "φεύγοντας από τις ΗΠΑ, ο τύπος έλεγε πως πάω να μιλήσω σε 5.000 ναζιστές και όταν θα γυρίσω θα λένε ότι μίλησα σε 8.000 ναζιστές". 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ . Η ερώτηση "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια"; δεν μπορεί να έχει για απάντηση ό,τι μας αρέσει.

Η γερμανική Deutche Welle και σε όλο τον πλανήτη, από τα δήθεν ελεύθερα και ανεξάρτητα μέσα, η ίδια αντιμετώπιση της εκδήλωσης. Για την αστυνομία και την DW, οι συγκεντρωμένοι ήταν 30-38.000 , ενώ στα ελληνικά μέσα δήθεν πληροφόρησης γύρω στις 20.000, που διαλύθηκαν.   

Οι New York Times, δίνει βίντεο και μιλά για 17.000 φιλοναζιστές

ΚΙ ΕΔΩ Βίντεο από τη συγκέντρωση των ολίγων ακροδεξιών, που δεν έγινε, γιατί τη διάλυσε η αστυνομία. Φαίνονται καθαρά οι 17.000 

Αν ψεύδονται στα ολοφάνερα και αληθινά, γιατί να λένε αλήθεια σε όλα τα άλλα; 

ΡΑΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ήταν ο τίτλος της συγκέντρωσης. 

Από την ιστοσελίδα της οργάνωσης για την ασφάλεια των παιδιών, που έχει ιδρύσει ο Roberd Kennedy jr (γιος του δολοφονημένου Ρόμπερτ), μπορείτε να δείτε την ομιλία και μερικές φωτογραφίες.  (Και με ελληνική μετάφραση από το RT). 

 

Πριν τη συγκέντρωση έδωσε συνέντευξη τύπου. Η ενδιαφέρουσα ομιλία του μεταφρασμένη εδώ. Αξίζει να την δείτε. 

 

Μικρά αποσπάσματα, από όσα είπε στη συνέντευξη και στην ομιλία του, όπου φαίνονται καθαρά οι λόγοι, που η εκδήλωση λογοκρίθηκε και συκοφαντήθηκε: 

"Oι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια πιο ισχυρές και από τη χημική βιομηχανία και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας, αλλά και για όλους τους θεσμούς της δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε όλο τον κόσμο. Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες λειτουργούν και "πιάνουν" τους πολιτικούς και τις τρέχουσες κυβερνήσεις σε κάθε έθνος στον κόσμο και αν κερδίσουμε αυτήν τη μάχη μόνο σε ένα έθνος τις Ηνωμένες Πολιτείες θα τη χάσουμε παγκοσμίως, έτσι χρειαζόμαστε ανθρώπους καλής θέλησης, που έχουν θάρρος ανθρώπους που έχουν ένα μη συμβατικό τρόπο σκέψης που καταλαβαίνουν ότι μας λένε ψέματα...
O Ηermann Goering όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα: “πώς κάνατε τους Γερμανούς να συμμορφωθούν;”, ο Goering είπε ότι δεν είναι μόνο η Γερμανία που λειτουργεί η προπαγάνδα. Σε οποιαδήποτε χώρα, άσχετα αν είναι φασιστική χώρα ή κομμουνιστική χώρα ή μοναρχία ή μια δημοκρατία . Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι ηγέτες είναι να πουν στους ανθρώπους ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβούνται έντονα και να δείξουν με το δάχτυλό τους τη πηγή του φόβου τους και μπορούν έτσι να κάνουν τα ανθρώπινα όντα ό,τι θέλουν αυτοί. Μπορούν να τους κάνουν να σφαχτούν σαν τα πρόβατα, μπορούν να τους κάνετε να υπακούσουν. Ήμασταν πολύ τυχεροί χώρα που είχαμε έναν ηγέτη τον franklin roosevelt και είπε το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος και κατάλαβε ότι ο φόβος θα μας οδηγούσε σε ολοκληρωτισμό και στην ατζέντα της βιοασφάλειας που οι άνθρωποι όπως ο Bill GATES, ο Anthony Fauci και το Davos(σημ. δική μας: το World Economic Forum) και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τρέχουν τώρα την παγκόσμια οικονομία, έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια ότι έχουν δύναμη τέτοια που δεν είχε ποτέ ξανά καμία ολοκληρωτική κυβέρνηση. Η βιοασφάλεια είναι ο σημερινός Χίτλερ που θα μπορεί να δείξει τους Εβραίους και να σας πει ότι είναι αυτή η μεγάλη απειλή που πρέπει να τη φοβάστε και εσείς όλοι οι άλλοι πρέπει να υπακούσετε...
Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα...
Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε τη δημοκρατία μας.
Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε την υγεία μας.
Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε την ελευθερία μας.
Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε τα παιδιά μας.
Σας ευχαριστώ"
Robert F. Kennedy jr
Στους συνδέσμους θα βρείτε πλήρεις τη συνέντευξη και την ομιλία.
Κλείνοντας, εμείς λέμε Να προσέχετε τους ιούς και να φοβάστε τις "θεραπείες".
Αυτοί που αποφασίζουν δεν είναι επιστήμονες, πολιτικοί και σωτήρες μας. Είναι το πολύ χρήμα των λίγων άπληστων, που ρυθμίζουν τις τύχες και τις ζωές μας. Ακολουθεί ένας τρόπος σκέψης τους σε εικόνες. (Ψάξτε το) .
---
Ήταν το έτος 2.000, όταν το μάτι μας έπεσε στο εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού NPQ. Τελευταία, μεταξύ άλλων, προσέξαμε και δύο βιβλία. Το "Α(στερητικό)-ανθρώπινο Μανιφέστο- Δράση για το Τέλος της Ανθρωποκαίνου Εποχής" και ο "Αδειος Πλανήτης". Οι συγραφείς είναι καθηγητές και καλούνται ως ομιλητές σε πανεπιστήμια για να εξηγήσουν πώς θα μειωθεί ο πληθυσμός της γης με έλεγχο γεννήσεων και γίνονται και συνέδρια πάνω στις ιδέες τους. (Για το πώς θα αυξηθούν οι θάνατοι, δε λένε τίποτα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται). Είδαμε και κάτι βίντεο του Ιδρύματος Ωνάση, αφιερωμένα στον κορωνοϊό. Ένα (κακόγουστο) ήθελε να μας θυμίσει πώς ήταν ο άνθρωπος πριν την εξαφάνιση του. Όλα είχαν το ίδιο θέμα: "Είμαστε πολλοί και καταστρέφουμε τη φύση. Είμαστε εμείς, τα πλήθη, που με τον υπερπληθυσμό μας φέρνουμε την κλιματική αλλαγή και τις πανδημίες". Ο σχεδιασμός τους κρατάει χρόνια. Η ελίτ έχει σχέδιο και υπομονή ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ.

Για το δεύτερο βιβλίο, έγινε και συνέδριο με θέμα ΑΔΕΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, από το Centre for International Governance Innovation (Κέντρο για Καινοτομίες στη Διεθνή Διακυβέρνηση). Προφανώς, αναζητούν καινοτομίες για να αδειάσουν τον πλανήτη.

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. 

"Συνομωσιολογία" θα ήταν, αν δεν τα είχαν πει οι ίδιοι κι αν εμείς τα βγάζαμε από το μυαλό μας. Τόσα χρόνια αυτή η παρέα δεν έχει πιαστεί να λέει ψέματα. Κι όταν κάνει λάθος, το αναγνωρίζει. Τα λόγια μας συνοδεύουμε πάντα με αποδεικτικά στοιχεία. Οι ίδιες εταιρείες και πολιτικοί, που θέλουν να μας σώσουν είναι εκείνοι, που έχουν δρομολογήσει με νόμους και πράξεις τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που παράγουν οι φαρμακοβιομηχανίες.  

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 

 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ :

ΠΡΩΤΟ: Η νέα διαταγή για υποχρεωτική φορεσιά μάσκας στα σχολεία δεν περιλαμβάνει ποινές. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΟΝΙΩΝ: ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. 

Η Εξουσία ξέρει να κάνει ψυχολογία και να διαιρεί, παίζοντας με το φόβο και καταργώντας τη γνώση.  Έχει και εγκάθετους παντού, όπως έχει στα ΜΜΕ. Πρόκαιται για εγκληματίες, που σπέρνουν τη διχόνοια, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Κάπως έτσι έχουν σκηνοθετήσει εμφύλιο στις ΗΠΑ, όπου , όμως, υπάρχουν νεκροί. 

Εμείς όλοι, ας το ξανασκεφτούμε. Χωρίς τον διχασμό και τη διαίρεση μας δεν μπορούν να κάμουν τίποτα.

ΔΕΥΤΕΡΟ: Χτες, τα σχολεία στη Ρωσία άνοιξαν, χωρίς μάσκες και μασκοφόρους. Εκεί, μάλλον, είναι άλλος ιός, άλλοι επιστήμονες, άλλος Θεός; (Οι φωτογραφίες είναι από χτεσινό ρώσικο δελτίο ειδήσεων). 

(Ζηλέψαμε τον τρόπο έναρξης μιας σχολικής χρονιάς. Ήταν μια γιορτή. Πώς να μην αγαπήσουν τα παιδιά το σχολείο τους; )

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ. 

ΤΡΙΤΟ: ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ Ο Ρόμπερτ Κέννεντυ jr έγινε εμφιαλωτής νερού, όταν βοηθούσε τη Συμμαχία για καθαρό νερό. Η εταιρεία του πουλήθηκε στη Nestle, την εταιρεία , που θεωρεί ότι το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό. Είναι και σύμβουλος και συνεταίρος σε εταιρείες κατά της "κλιματικής αλλαγής" , στις οποίες συμμετέχει ο υμνητής πραξικοπημάτων όπου οι ηγεσίες δεν υπακούουν, κ. Elon Musk.   

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ: ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ" ΤΟΥ. 

Το θεμα μας σημερα ήταν η χειραγώγιση των ΜΜΕ, η λογοκρισία και η παραπληροφόρηση.