Share |

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ: Αυξομειώσεις θανάτων και εμβολιασμών. Τα εμβόλια σκοτώνουν;

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ; ΙΔΟΥ Η ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΡΙΑ. 

Πάνω από κάθε επιστημονική (με ή χωρίς εισαγωγικά) άποψη υπάρχει η πραγματικότητα. 

Εκτός κι αν ισχύει  εκείνο το παλιό κουκουεδίστικο "αν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα". 

Έχουμε και λέμε (αν δεν είχαμε επίσημα στοιχεία, δεν θα λέγαμε τίποτα): 

Το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει αθροιστικά κάθε μήνα ένα Στατιστικό δελτίο από τα ληξιαρχεία της Ελλάδας

Μετά, από παράκληση φίλων από την Ιθάκη και την υπόδειξη του φίλου Βασίλη Συραναστάση, ξεκίνησα από τον Ιούνιο να παρακολουθώ το Δελτίο. Το μηνιαίο Δελτίο έχει καρτέλες, όπου δείχνει το σύνολο των ληξιαρχικών μεταβολών των τελευταίων χρόνων. Δυστυχώς, για να εξάγω συμπεράσματα, έπρεπε να παρακολουθήσω την εξέλιξη των θανάτων από κάθε αιτία. 

Είδα τα εξής: 

Τον Ιούλιο και Αύγουστο , η Κεφαλονιά ξεκίνησε να εμβολιάζεται με ρυθμούς που έφταναν και τους 250 εμβολιασμούς την ημέρα.  Στο δίμηνο Ιουλίου Αυγούστου είχαμε 100 θανάτους, ήτοι 50 κατά μέσο όρο τον μήνα. 

Τους προηγούμενους 6 μήνες, όταν μας κατηγορούσαν ότι δεν εμβολιαζόμαστε και θα χαλάσουμε τον τουρισμό, ο μηνιαίος μέσος όρος των θανάτων ήταν 40,67 θάνατοι. (Σύνολο θανάτων εξαμήνου 244:6 ). 

Καλοκαιριάτικα, που οι ιώσεις είναι πεσμένες, έφυγαν από κοντά μας ΞΑΦΝΙΚΑ 18 άνθρωποι περισσότεροι. ΓΙΑΤΙ;

"ΜΕ ή ΑΠΟ Covid" σε όλους τους μήνες της πανδημίας χάθηκαν 2 συνάνθρωποι μας.

Αν έπαιξαν κάποιο ρόλο τα εμβόλια σε αυτή την ξαφνική άνοδο θανάτων, καταλαβαίνουμε τι σημαίνει το 2 και το 18;

Για ανθρώπους μιλάμε. Κάθε σύγκριση αυτών των αριθμών είναι θεμιτή και αναγκαία για να ξέρει ο καθένας μας τι πρέπει να κάμει για τη ζωή του και με τη ζωή του. Μανάδες πιέζουν τα παιδιά τους να εμβολιαστούν.

===

Κάποιοι θα πουν ότι δεν μπορείς να εξάγεις συμπεράσματα, κοιτώντας την εξέλιξη δύο μηνών. Σωστό και γι΄αυτό συνεχίζω.

Στο 6μηνο με βάση την κίνηση των ληξιαρχείων είχαμε -1,4% μικρότερο ρυθμό ετήσιων θανάτων από τον μέσο όρο των θανάτων από κάθε αιτία των τελευταίων 7 χρόνων. Ο μέσος όρος θανάτων της τελευταίας 7ετίας ήταν ετησίως 495 θάνατοι από κάθε αιτία, ενώ το φετινό 244 του 6μήνου δίνει 488 ετησίως.

Στο δίμηνο Ιουλίου Αυγούστου, οι 50 θάνατοι ανά μήνα δίνουν 600 θανάτους σε ένα χρόνο (ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ).

(Ευτυχώς, όμως, η "άγνωστη αιτία" δεν θα συνεχιστεί για πολύ και δεν θα χάσουμε 100 συνανθρώπους περισσότερους από τον μέσο όρο των προηγούμενων χρόνων).

===

Θα αναρωτηθεί κάποιος "Μα, πώς το ξέρεις ότι δεν θα χάσουμε, τελικά, 100 ανθρώπους";

Το ξέρουμε, από την εξέλιξη των θανάτων και των εμβολιασμών στην Ιθάκη, η οποία είχε υπερεμβολιαστεί, έχοντας πετύχει το περιβόητο "Τείχος Ανοσίας", από το πρώτο 6μηνο. Όταν η Κεφαλονιά είχε -1,4% μείωση του ρυθμού των θανάτων από τον μέσο όρο της προηγούμενης 7ετίας, η Ιθάκη με τους πολλούς εμβολιασμούς είχε αύξηση του ρυθμού θανάτων από κάθε αιτία 35%!!! (Ο μέσος όρος θανάτων της 7ετίας στην Ιθάκη ήταν 40. 27 θάνατοι στο 6μηνο αντιστοιχούν σε 54 θανάτους, ετήσια, αν ο ρυθμός του 6μήνου συνεχιζόταν).

Ευτυχώς, ο αυξημένος αυτός ρυθμός θανάτων δεν συνεχίστηκε. Στην Ιθάκη, έχοντας πετύχει το αναγκαίο υψηλό ποσοστό εμβολιασμών, οι εμβολιασμοί στο δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου ήταν απειροελάχιστοι.Είχαν σχεδόν σταματήσει.

Σε αυτό το δίμηνο συνέβησαν 6 θάνατοι Ιθακησίων, το οποίο θα αντιστοιχούσε σε 36 θανάτους ετησίως, αν οι υπόλοιπες παράμετροι παρέμεναν αμετάβλητοι όλο το χρόνο.

Εκεί που η Ιθάκη στον καιρό των εμβολιασμών είχαν +35% θανάτους, στο δίμηνο χωρίς εμβόλια το ποσοστό έγινε -10% .

Οι αύξομείωση θανάτων από κάθε αιτία, φαίνεται να σχετίζεται με την ανάλογη αυξομείωση των εμβολιασμών. Οι πολλοί θάνατοι μοιάζουν να είναι "βραχυπρόθεσμη παρενέργεια" των εμβολίων.

Όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών όλων των Ελλήνων, οι κρατικοποιημένες ιδιωτικές τηλεοράσεις, όλα τα κόμματα και οι κρατικοί ειδικοί επιστήμονες διαφωνούν:

Οι όποιες αρνητικές μεταβολές στην υγεία και οι όποιοι θάνατοι υγιών ανθρώπων μετά από εμβόλια , είναι καταστάσεις άσχετες από τους εμβολιασμούς.

Το ακούσαμε από πολλούς γιατρούς, οπότε:

Η ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΩΣ, ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!

Και μη τολμήσει κάποιος να διαφωνήσει, γιατί κάποιοι φροντίζουν να σβήνουν ίχνη:

Στην Ελλάδα οι γιατροί δεν τα πάνε καλά με την εγγραφή "πιθανολογούμενων" παρενεργειών και θανάτων στην επιστημονικά ονομαζόμενη "Φαρμακοεπαγρύπνηση".

Έτσι, η επιστήμη χάνει ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, που έχει, ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, για να δει αν τα εμβόλια είναι ένοχα ή αθώα για παρενέργειες , στις οποίες περιλαμβάνονται και οι θάνατοι.

Όπως γνωρίζουμε , η νεκροψία ενός παιδιού που πέθανε μετά από το εμβόλιο έδειξε "ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ θανάτου. Είναι αδύνατον να υπάρξει νεκροψία , η οποία θα διαγνώσει ως αιτία θανάτου το εμβόλιο. Ο μόνος τρόπος τα πιθανολογούμενα να διαψευστούν ή να επιβεβαιωθούν είναι η Στατιστική της Φαρμακοεπαγρύπνησης, που κάποιοι δεν τηρούν.

Κάπως έτσι, οι διάκονοι της επιστήμης μπορούν άνετα να λένε ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων.

----

Γνωστό είναι , επίσης, ότι τα αιτήματα για νεκροψίες ανθρώπων, που , κατά δήλωση του κράτους, έφυγαν "από ή με κορωνοϊό" , προκαλούν αλλεργία και πρακτικά απαγορεύονται. Έχουν γίνει ελάχιστες νεκροψίες, μετά από εισαγγελική παραγγελία, και σε όλες δεν διαπιστώθηκε θάνατος "λόγω κορωνοϊού".

----

Αν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη κι όλα τα πιο πάνω σας φαίνονται μικρά για την εξαγωγή συμπερασμάτων, στα "Στοιχεία Ληξιαρχικών Πράξεων" του Υπ.ΕΣ., που επισύναψα, θα βρείτε τους πιο κάτω αριθμούς θανάτων για όλη την Ελλάδα:

έως και τον 8ο μήνα του 2021 , θάνατοι 95.116 , αναγόμενοι σε ετήσια βάση γίνονται 142.674

2020: 131.839. 2019: 126.755. 2018: 120.886. 2017: 124.832. 2016: 118.623. 2015: 121.785

Έχω ήδη αναλύσει τις προϋποθέσεις της αναγωγής, γι΄αυτό και δεν θα βγάλω ποσοστά περισσότερων θανάτων. Σημασία έχει ότι στο πρώτο δίμηνο του 2021, πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και οι επιπτώσεις τους, οι θάνατοι μειώνονταν. Και μέχρι σήμερα, οι θάνατοι ακολουθούν την αύξηση των εμβολιασμών. Το ό,τι τα εμβόλια μεταδίδουν τον ιό είναι γνωστό και επίσημο.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι τα εμβόλια αύξησαν τους θανάτους στην Ελλάδα, οι οποίοι , ως γνωστόν, όταν συμβαίνουν σε σχετικά μικρές ηλικίες ονομάζονται "ξαφνικοί".

Όσοι λένε ότι τα εμβόλια βρέθηκαν μπροστά σε μια μετάλλαξη από την οποία δεν προστατεύουν, θα θυμήσω ότι στην Ελλάδα, επισήμως, δεν έχει έρθει η λεγόμενη "μετάλλαξη δέλτα", αλλά οι εμβολιασμένοι, επίσης, νοσούν και πεθαίνουν, όπως και με τη μετάλλαξη δέλτα.

Τα εμβόλια δεν φαίνεται να προστατεύουν αποτελεσματικά , ανεξαρτήτως μετάλλαξης.

Αν κάποιος πει ότι χρειαζόμαστε και τρίτη ένεση, α) να θυμίσουμε την "Επιχείρηση Ελευθερία" και το σύνθημα "δύο ενέσεις και λευτερωνόμαστε" και β) θα πάμε στο Ισραήλ:

Πανηγυρικά, ο πρωθυπουργός κήρυξε την πανηγυρική έναρξη της τρίτης ένεσης των εμβολίων στις 29/7/2021. Το διάγραμμα δείχνει τι έγινε στο Ισραήλ, αμέσως μετά την τρίτη δόση:

Βλέπουμε απότομη αύξηση θανάτων ΑΠΟ ή ΜΕ COVID19 , αμέσως μετά την τρίτη δόση.

Θα επιλέξω μια ξεχασμένη χώρα: Το πάμφτωχο Λάος.

Πριν τα εμβόλια και για έναν ολόκληρο χρόνο ελάχιστες περιπτώσεις covid19, απειροελάχιστες νοσηλείες και κανένας θάνατος. Γειτνιάζει με την Κίνα και η μετανάστευση σε αυτήν είναι βασικό συστατικό της οικονομίας του Λάος.

Τον Μάρτη του 2021 ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί:

Δείτε τα αποτελέσματα από τον επίσημο μετρητή του ΟΗΕ, worldmeter:

Εδώ φαίνεται να σκοτώνουν τα εμβόλια, ενώ ο ιός δεν είχε σκοτώσει κανέναν.

Δεν θα σας παιδέψω, παρουσιάζοντας πολλές χώρες. Πάντως, στο Ισραήλ και στην Αγγλία, πεθαίνουν "από ή με covid19" περισσότεροι εμβολιασμένοι από ανεμβόλιαστους. Στην Ουαλία, η επίσημη αρχή μιλά για εμβολιασμένους το 80% των ασθενών covid και μόνο το ένα τρίτο των θετικών να είναι ανεμβόλιαστοι. Σε άλλες περιοχές και σε άλλες μελέτες θα βρείτε το αντίστροφο. Επίσημες ιστοσελίδες, όπως αυτή του Κολοράντο με 59% εμβολιασμένους, την ώρα που γράφω, δίνει στοιχεία για εμβολιασμένους και ανεμβόλιαστους, ως κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους. Δίνει εβδομαδιαία ραπόρτα για κρούσματα και νοσηλείες τον μήνα Σεπτέμβρη, αλλά για θανάτους, περιέργως, δείχνει του Ιούλη!

Πολλές αμερικάνικες ιστοσελίδες με στοιχεία δεν επιτρέπουν πρόσβαση από το ευρωπαϊκό κοινό!

Υπάρχουν και αντιστασιακοί αριστεροί, που αγαπούν την αλήθεια και δεν είναι δυνατόν να τους αφήσω απ΄έξω από τη ζήτηση αληθείας: "Info War. Ο εμβολιασμός δουλεύει δείχνουν τα στοιχεία από τα νοσοκομεία".

ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ. ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ.

Αντί να πάμε από χώρα σε χώρα θα πάμε στον κεντρικό μετρητή του worldmeter, για να δούμε τον κόσμο, τώρα που, επισήμως, δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί.

Επειδή μερικοί βαριούνται να διαβάζουν πίνακες, ας πω δυο λόγια:

Κορύφωση των θανάτων έχουμε το χειμώνα του 2020-21, Η άνοδος ξεκινά στις αρχές του Νοέμβρη και η κάμψη αρχίζει στο τέλος του Γενάρη. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στα μισά του Δεκέμβρη και διαδοχικά απλώνονταν σε όλη τη γη. Ο πρώτος εμβολιασμός ξεκίνησε στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και Ισραήλ στις 14 Δεκεμβρίου 2020. Στην Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου 2020. Στις αρχές Μαρτίου η κάμψη θανάτων που ξεκίνησε στο τέλος του Γενάρη έφτασε στο χαηλότερο σημείο της . Και από κει και πέρα αρχίζει η άνοδος των θανάτων, όπως και στην Ελλάδα, έτσι και σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι τώρα, τέλος του Σεπτέμβρη, οι θάνατοι από ή με covid το 2021 είναι περισσότεροι από τις αντίστοιχες περιόδους του 2020. Κι ας εμφανίστηκαν τα εμβόλια:

Γιατί τόση βία και τόση προπαγάνδα για να εμβολιαστούμε; Τι άλλο, εκτός από το κέρδος των πολυεθνικών;

Γιατί ο Π.Ο.Υ. και τα υποτελή στις εντολές των υπερπλούσιων κράτη απαγορεύουν φάρμακα, που σώζουν ζωές σε χώρες που αψήφησαν τις εντολές και δεν περίμεναν τα εμβόλια, για να λήξουν την πανδημία;

Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ιατρικά, οι εξουσίες απαιτούν μονόδρομους. Η θεραπεία κάθε φορά πρέπει να είναι μία, όπως έλεγε και η Θάτσερ. There is no alternative, χάρις στη βία και στις πολιτικές αποφάσεις. Κάπως έτσι, θα συρρικνωθούν και οι μικροαστοί, ώστε να υλοποιηθεί το όραμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Great Reset. Δεν είναι διαφορετική η οικονομική από την ιατρική θεραπεία των μονοδρόμων. Ο Άδωνις υπουργός θα κλείσει ό,τι δεν θα κλείσει με την απαγόρευση μετακινήσεων και εισόδου σε μαγαζιά. Η τραπεζική χρηματοδότηση σταμάτησε για το 90% των ελληνικών επιχειρήσεων, γιτί έτσι γουστάρουν.(Τα περί συγχωνεύσεων είναι για να περνά η ώρα). Με τον ίδιο τρόπο, έσωζαν τραπεζίτες και χαντάκωναν λαούς σε όλο τον κόσμο. Μερικοί έχουν για επιχείρημα το ό,τι εφαρμόζνται οι ίδιες πολιτικές σε όλο τον κόσμο. Μόνο, που στην περίπτωση της πανδημίας δεν είναι όλες ίδιες. Και κάποιες χώρες προστάτεψαν τους ανθρώπους τους.

Τα συμπεράσματα και οι απαντήσεις δικές σας. Εγώ έχω τις δικές μου.

Δεν θα πω τίποτε για τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Ινδία, την Γουατεμάλα, το Ελ Σαλβαδόρ, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη, τη Νότιο Κορέα, το Βιετνάμ, την Ιαπωνία, την Ονδούρα ... και πολλές άλλες χώρες. Κάποιες από αυτές, η εξουσία τις χρησιμοποίησε σαν μέτρο σύγκρισης.

Αν συγκριθούμε με αυτές τις χώρες, σήμερα, κάποιος θα πει ότι στην Ελλάδα συντελείται γενοκτονία μέσω εμβολίων. Το λέω κι εγώ: Από το 2010 με τις οικονομικές και ιατρικές θεραπείες σκοτώνουν ανθρώπους. Και ξέρω ότι αυτό πλέον, η σημερινή κυβέρνηση το μετατρέπει σε ποινικό αδίκημα.

Η Χούντα έχει επιστρέψει με χειρότερη μορφή και μεγαλύτερη δύναμη. Τα κάνει γιατί έχει πολλούς οπαδούς και γιατρούς με το μέρος της. Προσωπικά, συνένοχος σε φόνο δεν θα γίνω. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, που θα βρεθούμε σε κελί για την Ελευθερία. (Το πολύ-πολύ να μας κάνει διάσημους).

ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Η ψευδής πληροφόρηση σκοτώνει. Τους έχουν πληρώσει για να μας σκοτώνουν.

Ακόμα δεν έχετε πειστεί;

Ούτε τα εμβόλια, ούτε οι ιοί: Η έλλειψη δημοκρατίας σκοτώνει.

Η μόνη λύση: η οργάνωση με τον παλιό τρόπο των Ελλήνων. Για να ξαναγίνουμε πολιτισμική υπερδύναμη.

  • (Δηλώσεις συμμετοχής, σχόλια, κρίσεις και επικρίσεις στο email, που βρίσκεται στον πιο πάνω σύνδεσμο. Αν όχι ήδη είναι, σε λίγο θα είναι πολύ αργά. Έχουμε να πολεμήσουμε υπέρτερες δυνάμεις και οι "αντιστασιακοί" πολιτικοί απατεώνες που πουλάνε ψεύτικες ελπίδες είναι πολλοί).

Σημειώσεις:

Επειδή το στατιστικό δελτίο ληξιαρχικών πράξεων είναι αθροιστικό , όποιος δεν το παρακολουθεί κάθε μήνα δεν μπορεί να δει όσα πιο πάνω έβαλα. Για την τεκμηρίωση, βάζω τα αποσπάσματα των τριών επίμαχων μηνών για την Κεφαλονιά-Ιθάκη.

Τέλος Ιουνίου 2021:

Τέλος Ιουλίου 2021:

 

Τέλος Αυγούστου 2021: