Share |

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: BILL GATES, GSK, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΙNFOWAR -ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

Είναι πια ηλίου φαεινότερο ότι όλα γίνονται για το εμβόλιο και τον εμβολιασμό. Άλλος τρόπος θεραπείας δεν υπάρχει. Ή υπάρχει στον επιστημονικό και μη κόσμο, που δεν έχει σχέση με την εξουσία[i].

 (Υπάρχει και μια πολύ πολιτική διάσταση στο θέμα της αντιμετώπισης του coronavirus, αλλά θα πούμε ότι «δεν είναι τώρα αυτό το θέμα μας», αν και θα προκύψει να είναι).

κ. πρωθυπουργός σε μια συνέντευξη του αναφέρεται στην ανάγκη «εμβολίων για όλο το λαό». Και στην τελευταία αποστροφή του αποσπάσματος δεν παραλείπει να μας πει «όπως είπε και η κ. Μπελίντα Γκέητς». Ειδική κι αυτή επί των επιδημιών.

Ας πούμε, ότι από έναν φίλο των πολυεθνικών του φαρμάκου, των τραπεζιτών κλπ δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο και πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ σημαντική η ευχή για το κόστος της θεραπείας.

Λίγο πριν, 28/4/2020, είχε εμφανιστεί άρθρο με ανάλογο θέμα, στο infowar του κ.Χατζηστεφάνου, γνωστού αριστερού, αντιιμπεριαλιστή δημοσιογράφου, διάσημου από τα ντοκιμαντέρ κατά της «χρεοκρατίας» και το πιο πρόσφατο υπέρ του Μαδούρο[ii]:

Από το άρθρο μαθαίνουμε ότι έχει συσταθεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση με σκοπό να μην πέσουν τα εμβόλια σε χέρια μονοπωλίων. Όπως μας λέει το άρθρο:

«Πιθανώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στον παγκόσμιο αγώνα δρόμου για ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2, είναι το πώς αυτό το εμβόλιο θα γίνει διαθέσιμο στον πληθυσμό ολόκληρου του πλανήτη».

«Οι ανησυχίες είναι ακόμη μεγαλύτερες σε αυτήν την πανδημία του SARS-CoV-2, όπως δηλώνει μιλώντας στον Guardian η Jane Halton, πρώην υπουργός Υγείας και Οικονομικών της Αυστραλίας, και πρόεδρος της Συμμαχίας για τις Καινοτομίες στην Επιδημιολογική Προετοιμασία (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations – CEPI), μιας παγκόσμιας οργάνωσης που επιχειρεί να κατευθύνει πόρους χρηματοδότησης σε ανεξάρτητα ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη εμβολίων εναντίον αναδυόμενων μεταδοτικών ασθενειών.

«Ένα από τα πράγματα που με ανησυχούν είναι ο εμβολιαστικός εθνικισμός και έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ αυτήν την ορολογία όταν μιλάω με ανθρώπους», λέει η Halton, για τον κίνδυνο να μονοπωλήσουν οι πλούσιες χώρες του πλανήτη την πρόσβαση σε ένα εμβόλιο για την ασθένεια CoViD-19. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, TedrosGhebreyesus: «Ενώ αναζητούμε εμβόλια, εάν δεν σπάσουμε τα εμπόδια στην ισότιμη διάθεση των προϊόντων, είτε είναι εμβόλια είτε θεραπείες, θα έχουμε πρόβλημα, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα εκ των προτέρων». Ο ΠΟΥ έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει τη δημιουργία μηχανισμών για την ισότιμη διάθεση εμβολίων, θεραπειών και τεστ για τον κορονοϊό».

Τέλος, το καλό ρεπορτάζ μας λέει ότι αυτός ο οργανισμός χρηματοδοτεί και έρευνα για εμβόλια.

Όπως και με την περίπτωση του κυρίου Μητσοτάκη, τέτοιες προσπάθειες, από όπου κι αν προέρχονται, είναι για χειροκρότημα.

 

Ας δούμε όμως ποιος είναι επικεφαλής και ποιοι ίδρυσαν αυτόν τον Συνασπισμό CEPI. Εύκολο είναι, αν αποφασίσουμε να πάμε στην ιστοσελίδα του και δεν αρκεστούμε σε όσα χαρούμενα μας λέει το αριστερό και διάσημο για τις σε βάθος δημοσιογραφικές του έρευνες INFOWAR.

Στο «ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ» του CEPI, μαθαίνουμε ότι ο φιλάνθρωπος αυτός οργανισμός έχει έδρα τη Νορβηγία και διοικείται από ένα 12μελές Δ.Σ., που αποτελείται από 4 επενδυτές  και οκτώ ανεξάρτητα μέλη που εκπροσωπούν τη βιομηχανία, την παγκόσμια υγεία, την επιστήμη, την κινητοποίηση πόρων και τη χρηματοδότηση.  

Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο αμερικανός Ρίτσαρντ ΧάτσετΨάξαμε λίγο και βρήκαμε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος έχει διατελέσει σύμβουλος των Ράμσφελντ-Μπους , σαν μέλος του National Security Council. Ήταν από τους εμπνευστές της ιδέας του εγκλεισμού στα σπίτια, την οποία κατέθεσε, τότε, στο αμερικάνικο  Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (Center for Disease Controland Prevention). Η ιδέα δεν προχώρησε, γιατί ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, υπό τη καθοδήγηση του καθηγητή Ντόναλντ Χέντερσον, διευθυντή της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς και του συστήματος αντιμετώπισης των επιδημιών. Για τον ίδιο - και για όλους τους γιατρούς που μίλησαν τότε - ο κατ ’οίκον περιορισμός ολόκληρου του πληθυσμού δεν έχει κανένα ιατρικό νόημα και παραβιάζει τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Κατά τους διαφωνούντες, η πρόταση του εγκλεισμού δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την ολοκληρωτική εκτροπή της διοίκησης που είχε περάσει το USA Patriot Act με την ευκαιρία των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Τα αρχεία εκείνης της ιστορίας καταστράφηκαν το 2017, από την κυβέρνηση Τραμπ.  


 

Στο σημείο «Επενδυτές και Συνεργάτες» διαβάζουμε ότι CEPI ιδρύθηκε στο Νταβός από τις κυβερνήσεις της Νορβηγίας και της Ινδίας, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Wellcome Trust και το Παγκόσμιο Οικονομικό ΦόρουμΚαι στους χρηματοδότες θα βρούμε το Ίδρυμα(ένα είναι το Ίδρυμα, όταν μιλάμε για εμβόλια), κράτη, εταιρείες και διεθνείς οργανισμούς. Πότε πρόλαβαν να αναπτυχθούν και να πείσουν τόσους πολλούς και τόσους ισχυρούς και μεγάλους;

Εμείς με τα ελληνικά, που ξέρουμε και δεν διδάσκονται πια στα σχολεία, «επενδυτής» και «φιλάνθρωπος» είναι διαφορετικές έννοιες, αν όχι αντίθετες.

Μετά από αυτά, τι να σχολιάσουμε;

Και στην έρευνα μας για  τους μηχανισμούς, που προωθούν και επιβάλουν τη νομιμοποίηση των χημικών ναρκωτικών βρίσκουμε κράτη, εταιρείες και φιλάνθρωπα ιδρύματα σε κατάσταση «μαλλιά κουβάρια».

Κάποιοι ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιος κυβερνά κράτη και τον πλανήτη όλο.   

Ο κ. δημοσιογράφος – ερευνητής Χατζηστεφάνου δεν πρόσεξε τίποτε από όλα αυτά και σε σχόλιο, που του τα επεσήμαναν, στο προφίλ του στο facebook, η απάντηση ήταν διαγραφή σχολίου και οριστικό μπλοκ στον σχολιαστή.  (Η δημοκρατία ρέει από τα μπατζάκια τους. Η λογοκρισία είναι ο τρόπος της νέας αντικειμενικότητας).

 

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: GSK, η φαρμακοβιομηχανία πίσω από το εγγλέζικο Wellcome Trust, το ίδρυμα που έφτιαξε τη ΜΚΟ βατσίνας CEPI, μαζί με το ίδρυμα Gates. GSK η εταιρεία, που χρηματοδοτεί έρευνες στην Ελλάδα με επικεφαλής τον κ. Τσιόδρα.

 

Όπως και στην πολιτική, έτσι και στην φαρμακολογία, οι εταιρείες και οι τράπεζες χρηματοδοτούν και τον "εχθρό" τους. Στην  πολιτική χρηματοδοτούν την κατάργηση των συνόρων, αλλά και τον εθνικισμό. Στον κόσμο των φαρμάκων χρηματοδοτούν το εμβόλιο, για λογαριασμό της η κάθε εταιρεία / ίδρυμα, αλλά και  αυτούς, που δεν επιθυμούν τη μονοπωλιακή διάθεση του. 

 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΡΑΤΗ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ  ΜΜΕ :

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

Και για να θυμηθούμε τον δικό μας ποιητή: 

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος. 

Έρευνα - κείμενο :

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 

email: ithacanet.gr@gmasil.com

 




[i]
Η δική μας παρέα ασχολείται με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού της συστήματος. Κι αυτό μπορεί να συμβεί με την τροφή, την άσκηση και τον ήλιο. Θεωρούμε απίθανο να πάμε από coronavirus κι ας ανήκουν κάποιοι από μας στις «ευπαθείς ομάδες».

[ii]Αυτό που δεν γνωρίζουν οι πολλοί είναι πως ο Χατζηστεφάνου «συμπαθεί» και τον Πούτιν, αρθρογραφώντας  στο ρώσικο Sputnik. Κάποια πράγματα στην πολιτική βρίσκονται σε πολύπλοκη σχέση.