Share |

H ΣΠΙΘΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ σχολιάζει την Σπίθα Κεφαλλήνων Πολιτών

Απ`ότι φαίνεται, λοιπόν, ο προβληματισμός που επικρατεί των όποιων -φυσικών- επιφυλάξεων και αντιθέσεων, είναι κοινός στους Έλληνες πολίτες και είναι ακριβώς αυτός που ανέδειξε ο Μίκης. Είμαστε, δηλ., ο Ελληνικός λαός, ο πλέον αρμόδιος φορέας, για να υπερασπισθεί τα συμφέροντα της πατρίδας μας και την ίδια την ύπαρξή της, εδώ που φτάσαμε. Κατ`αυτήν την έννοια, η Σπίθα μας χωράει όλους, ανεξαρτήτως "παραταξιακών συνηθειών" ή και ατομικών οπαδικών επιλογών, που τα τελευταία 35 χρόνια "παίζαμε" να μας χωρίζουν.

Σήμερα, μιά ασύληπτα μεγάλη -για τα Ελληνικά δεδομένα- πλειοψηφία, αντιλαμβάνεται, αφ`ενός, οτι όλους το ίδιο πράγμα μας περιμένει, άν σταθούμε παγωμένοι απο το "σόκ και δέος" και αδρανείς (κοινή μοίρα) και αφ`εταίρου, οτι η πατρίδα -πού όλοι αγαπάμε- έχει προδοθεί και κινδυνεύει άμεσα. Αυτές οι δύο κοινές αντιλήψεις μας ενώνουν όλους.

Αυτό, νομίζω, με ΕΝΑΝ τρόπο μεταφράζεται σε πράξη. Αλληλέγγυος αγώνας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε μικρής ή μεγάλης κλίμακας δράση, με συμμετοχή πολιτών απο όλη την χώρα.

Ας "ξεβολευτούμε" λιγάκι τώρα, δηλαδή, πρίν αυτό το πάθουμε βίαια, οριστικά και αμετάκλητα. Στο κάτω - κάτω, έχουμε στόχο (Ελληνικός Πολιτισμός-Δημοκρατία), έχουμε κίνητρο (Δεχόμαστε επίθεση), έχουμε την δύναμη (Ο όγκος μας) και πλέον έχουμε και το μέσον (Σπίθα παντού).

Αντιστασιακή δράση, λοιπόν, με οδηγούς τον Πολιτισμό μας και την αγάπη μας για την Ελλάδα, για να σταματήσουμε -όλοι μαζί- τον "οδοστρωτήρα" του "νέου μεσαίωνά τους". Και θα το κάνουμε... Πυκνώστε τις τάξεις της Σπίθας, ο αλληλέγγυος αγώνας ξεκίνησε! Είναι ιστορικό αυτό που γίνεται...

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΣΠΙΘΑ-Ηρακλείου Κρήτης