Share |

"H Σπίθα των Κεφαλλήνων Πολιτών"

Αγαπητοί Φίλοι

Σας καλούμε όλες και όλους, γονείς,  παιδιά, εγγόνια, και όλη την Κοινωνία που συνθλίβεται και ταπεινώνεται καθημερινά για να φουντώσουμε την «ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ»  για Ελευθερία-Δημοκρατία - Εθνική Ανεξαρτησία.

Αγαπητοί Φίλοι,

η  χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και εθνική προδοσία, το σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο και η Βουλή μας χώρα υποδοχής των τοκογλύφων του ΔΝΤ και υλοποίησης των εντολών τους.

Οι τοπικές μας Κοινωνίες πορεύονται χωρίς Ελευθερία, χωρίς Δημοκρατία, χωρίς Κοινωνική Συνοχή, παραβιάζοντας καθημερινά  ανθρώπινα δικαιώματα (ύφεση, ανεργία, φτώχια, μείωση μισθών και συντάξεων, εκατοντάδες λουκέτα, κόλαση για το μέλλον των παιδιών μας, παράδοση της χώρας στους δανειστές μας).

 

Επιβάλλεται  λοιπόν να απαντήσουμε ως κοινωνία και να πράξουμε Δημοκρατία και Κοινωνική Αλληλεγγύη, τώρα με τη «Σπίθα» του κάθε ενός από εμάς, με την «Σπίθα» όλων των πολιτών.

 

Αγαπητοί φίλοι φτάνει πια!

Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο μέτωπο, μια μεγάλη συνάντηση που στη θέση του «Δεξιού» και «Αριστερού» να μπει  «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Μια μεγάλη ενότητα και συμμετοχή πολιτών που θα απελευθερώσει την πατρίδα, που θα επαναφέρει την Δημοκρατία – Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια στη ζωή των πολιτών, που θα επιβάλει την κάθαρση με πολιτικές ευθύνες και επιβολή τιμωρίας και θα επιστρέψει το μέλλον στα παιδιά μας.

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ «Η ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/01/2011 & ΩΡΑ 17:00

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
«Η ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

 

ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ελπίζοντας να γίνετε και όλοι εσείς μέλη για το μέλλον σας!!