Share |

Όταν η ανοησία βαφτίζεται "αντίσταση"

Τα τελευταία χρόνια (για να μην ανατρέξουμε στο παρελθόν), κάθε μέτρο της κυβέρνησης τείνει στη μετατροπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών σε "οφειλέτες". 

Να μην ανατρέξουμε σε αριθμούς, που έχουμε, ήδη, παρουσιάσει ή υπάρχουν στη διάθεση του κοινού στο διαδίκτυο και αλλού. Υπολογίζεται ότι οι "οφειλέτες", μαζί με τις οικογένειες τους, πλησιάζουν και θα ξεπεράσουν, με τα νέα φορολογικά μέτρα, το 70% του πληθυσμού.

Τόσοι και περισσότεροι είναι όσοι έχουν χρέη προς εφορία, τράπεζες, ταμεία, δήμους. Μόνο οι επιχειρήσεις που είναι "οφειλέτες" στην εφορία αποτελούν, επισήμως, το 70% του συνόλου των επιχειρήσεων (550.000).Και οι αριθμοί με τα φορολογικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση στο τέλος του περασμένου χρόνου θα εκτιναχθούν, αφού φορολογείται και ο άνεργος.

ΚΙ ΟΜΩΣ:

Υπάρχουν, ακόμα, άνθρωποι κι έχουν συστήσει και λογιών - λογιών ομάδες, που καλούν τον πληθυσμό σε "Στάση Πληρωμών" "για να πέσει η κυβέρνηση"!!!!

 

Προφανώς, με την φορομπηχτική πολιτική της, με τις απολύσεις, με την πρόκληση ανεργίας, με το κλείσιμο επιχειρήσεων, με τη μείωση των εισοδημάτων του 91% του πληθυσμού, η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει "οφειλέτες" και να οδηγήσει τον πληθυσμό σε αναγκαστική "Στάση Πληρωμών" ... για να πέσει!!!

Και η Μεγάλη Απορία, που προκύπτει από όλα αυτά:

Στα πόσα εκατομμύρια "οφειλέτες" πέφτει η κυβέρνηση;

 

Σημ.: Είναι άλλο να αποφασίζεις , για λόγους αξιοπρέπειας και συνείδησης  ή για όποιο άλλο λόγο εσύ κρίνεις, την προσωπική άρνηση πληρωμής και άλλο να "περιμένεις να πέσει η κυβέρνηση" εξ αιτίας της.

Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν και τα ολιγαρχικά καθεστώτα δεν αλλάζουν, χωρίς ενότητα και χωρίς ευθεία σύγκρουση, τεκμηριωμένη πολιτική αμφισβήτηση και επαναστατική πολιτική πρόταση ανατροπής.

Όπου η λέξη "Επανάσταση" σημαίνει τον ριζικό δημοκρατικό μετασχηματισμό της κοινωνίας, των θεσμών της, και των σκέψεων και της στάσης των ανθρώπων, που τη συναποτελούν.

-------------------------------

ΥΓ:

Το μόνο που θα προσθέσουμε είναι ότι όλη αυτή η υπόθεση της μεθοδευμένης υπερχρέωσης δεν είναι καινούργια

Με την στοιχειοθετημένη αναφορά των "Αποφασισμένων στην Κεφαλονιά", το σύνολο των ανεύθυνων κόμματων (και αποκομμάτων), με δόλιο τρόπο, δια πράξεων και παραλείψεων, συμμετείχαν και συμμετέχουν  στην πολύχρονη μεθόδευση μετατροπής των πολιτών σε "οφειλέτες" .

Γι΄αυτό και κανένα κόμμα δεν έχει "άποψη" για το τι θα γίνει με τον υπερχρεωμένο λαό.

 

(Και όλα αυτά , τεκμηριωμένα, έχουν ξεκινήσει από το 1980. Και αφορούν όλο τον πλανήτη) .

 

 

Ή με όπλα, μόνος μου, ή με εκλογές, πολλοί μαζί, το σπίτι μου (μας) δεν θα το πάρουν.

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Δεν θα υποδεχθώ κανέναν με ανθοδέσμες, όταν θα έρθουν για να το πάρουν.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 

Άνοιξε κατάλογος εγγραφής συμμετεχόντων στον κοινό αγώνα. Εγγραφές εντός (και εντός μας).

(Εικόνες Δον ΨΥΧΩΤΗ)