Share |

Όσοι χρωστούν, όσοι δεν έχουν: Όλοι στις Τράπεζες από αύριο. Να ζητήσουμε λεφτά, όπως στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

Η ιδέα  από το "Ελλάς, Πάμε λουκέτο" είναι πολύ καλή. 

Όσοι χρωστούν κι όσοι χρειάζονται χρήματα, να πάμε να τα ζητήσουμε από τις τράπεζες. (Ας διαλέρξουμε, σήμερα, μία, αύριο, άλλη κ.ο.κ.)

Με τους ίδιους όρους και με την ίδια ελπίδα να τα πάρουν πίσω. Σιγά, μην έχουν βάλει υποθήκες, άλλες από την επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, που τον έχουν φάει κι αυτόν, ως το 2016!!! (Πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε, γιατί είτε την έφαγαν είτε όχι, όταν αποφασίσουν οι τράπεζες, θα τα πάρουν).

  Ποιος θα πάρει την πρωτοβουλία;

Να αρχίσουμε να το συζητάμε.

(ithacanet)

-------

ΚΑΙ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Όλοι στις Τράπεζες αύριο το πρωί να πάρουμε δάνεια, όπως  ακριβώς το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ! Μοιράζουν λεφτά! Τρέξτε, προλάβετε!

 Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την  αποκάλυψη ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα παίρνουν αφειδώς δάνεια , αφού το ΠΑΣΟΚ έχει μπει μέσα 45 εκ. ευρώ και η ΝΔ 25 εκ. , οι τράπεζες  για να μη φωνάζει ο κόσμος άνοιξαν τις κάνουλες και για τους απλούς πολίτες. Μα, εκεί  καθόσαστε ακόμα, δεν έχετε πιάσει ουρά;

Τα κόμματα έχουν κάνει και το άλλο το εκπληκτικό . Έχουν ...
προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016, πέντε χρόνια μετά δηλαδή . Γίνεται κι αυτό; Το κράτος που χρωστάει όχι μόνο σε όσους μιλάνε όχι μόνο ελληνικά  ,αλλά και όσους μιλάνε... εσπεράντο, πληρώνει  μπροστά 5 χρόνια; ΄Α, αυτό είναι φοβερό. Τέλειο!

Αύριο  στα Ταμεία του Δημοσίου, θα γίνει χαμός. Κι εκεί μοιράζουν λεφτά! Να τρέξουμε , να προλάβουμε! Θα μας δώσουν χρήματα για πέντε χρόνια και θα επεκταθεί αυτό και στον ιδιωτικό τομέα. Στα ταμεία όλοι , τι καθόμαστε; Θα μας δώσουν μπροστάντζα 5 χρόνια!

Κι όσοι δεν δουλεύουν, αύριο στο ταμείο ανεργίας , πέντε χρόνια μπροστά το επίδομα και δέκα αν θέλουμε! Θα πάρουμε μετά το δάνειο που λέγαμε στην αρχή, να κάνουμε μερική αποπληρωμή και έχει ο θεός ! Κάποιος άλλος θα τα πληρώσει αργότερα. Σιγά μην τα πληρώσουμε εμείς  ή τα κόμματα.

 Αλλά εμείς είμαστε έτσι κι αλλιώς κοπρίτες. Το κράτος που είναι ευνομούμενο και μας λέει να βάλουμε πλάτη , τι είναι; ( Οκ, σωστά, τη βρήκατε τη λέξη... ).
 

 

 

(σκίτσο: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)