Share |

Ωχ! Ποιον καρφώνει;

Το πρώτο μέρος της ανάρτησης  είναι γραμμένο από τον διαχειριστή του "κεφαλλονίτικα". Το δεύτερο διατρέχει το διαδίκτυο και αναφέρεται στην κατάρρευση της BOLD διαφημιστικής.

Το κείμενο έχει ενδιαφέρον, γιατί προέρχεται από άνθρωπο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σύστημα Μιχαλάτου- Λυκούδη- Παρίση. Το οποίο, μέχρι χτες, στήριζε "ιδιοκτήτη διαφημιστικής", για υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ.  Τον "εγκατέλειψαν", για τα ωραία μάτια μιας ξανθιάς;

Εμείς, πάντως, δεν βρήκαμε κάποια σχέση της Bold με κεφαλονίτη που "έχει αποδυθεί σε αγωνιώδη αγώνα να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και ισχυρή πολιτική ταυτότητα εμπλεκόμενος στα κοινά".

Ωραία!!! Και πού 'σαι ακόμα.

---------------------------------------

 

 

Ωχ ! Και που είσαι ακόμη…
Καταχωρήθηκε στις 18 Απριλίου 2011 από τον/την admin
Σφραγίστηκαν επιταγές μεγάλης διαφημιστικής !!!…

Σαν κεραυνός στο συννεφιασμένο ουρανό της ημιθανούς αγοράς έπεσε η είδηση που διέρρευσε πως μεγάλη διαφημιστική εταιρεία τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλη και άτρωτη.Το αντίθετο μάλιστα! Η εν λόγω εταιρεία που (για κακεντρεχείς για κάποιους ή και για καλά πληροφορημένους για κάποιους άλλους) πνέει  οικονομικά λοίσθεια, είναι όπως κάποιοι σχολιάζουν ιδιοκτησία σε δημόσιο πρόσωπο της Κεφαλλονιάς ! Οι ίδιοι κύκλοι που επιμένουν για το ακλόνητο υπόβαθρο αληθούς βάσης των πληροφοριών τους ισχυρίζονται μάλιστα πως ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει αποδυθεί σε αγωνιώδη αγώνα να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και ισχυρή πολιτική ταυτότητα εμπλεκόμενος στα κοινά.Το όνομά του είναι αλήθεια πως μας σοκάρισε και το κρατήσαμε σαν επτασφράγιστο μυστικό δεδομένου πως δεν μπορέσαμε να το διασταυρώσουμε. Πριν λίγες όμως ώρες όχι μόνο ήλθε ταυτοποίηση της πληροφορίας μας και από άλλη πηγή αλλά αναρτήθηκαν σε αξιόπιστα sites σχετικά σχόλια που μας οδηγούν στην επιλογή να μη δημοσιοποιήσουμε το πρόσωπο του εν λόγω παράγοντα αλλά να το κρατήσουμε στο αρχείο μας αναφέροντας όμως την είδηση για την υποβόσκουσα φήμη που τείνει να γίνει βεβαιότητα.Σε περίπτωση μάλιστα που επιβεβαιωθούν όλα αυτά,λέγεται πως πολλοί που έχουν εκτεθεί με την εν λόγω προσωπικότητα θα βιώσουν μακράς διαρκείας πολιτικό Γολγοθά που δεν θα έχει, πολιτικά,αναστάσιμη εξέλιξη.Επειδή μάλιστα τυγχάνει οι δικές μας σχέσεις με το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο να είναι ισχυρές και αξιόπιστες είμαστε βέβαιοι πως η βόμβα θα είναι εντυπωσιακή και θα εξοντώσει με ραδιενεργό ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις πολιτικές φιλοδοξίες όψιμων πολιτικών του νησιού μας.Υποσχόμαστε πάντως πως αν μέχρι τη Πέμπτη δεν έχει διαρρεύσει επί πλέον πληροφόρηση από την όποια μέχρι στιγμής έχει δημοσιοποιηθεί,θα δημοσιοποιήσουμε εμείς αρκετά από όσα ήδη γνωρίζουμε…

Μέχρι τότε,απολαύστε τα ακόλουθα :

Έτοιμο να ηχήσει είναι το πρώτο μεγάλο κανόνι στον κλάδο των διαφημιστικών εταιριών, καθώς σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές σφραγίστηκαν επιταγές γνωστής – και με άκρως προβεβλημένο τηλεοπτικά μέτοχο – διαφημιστικής εταιρίας.

Η εν λόγω εταιρία εμπλέκεται και στην υπόθεση του Alter έχοντας σημαντικού ύψους απαιτήσεις από το κανάλι γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δυσχερή τη θέση της, ακόμα και να βρισκόταν λύση με «κούρεμα» των υποχρεώσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Κύκλοι της αγοράς επισημαίνουν ότι η εν λόγω διαφημιστική εταιρία έχει εισέλθει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και θεωρούν ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία του άρθρου 99. Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να την προστάτευε από τους πιστωτές της προσωρινά, αλλά θα αποτελούσε ουσιαστικά την ταφόπλακα της λόγω των επιπτώσεων στη φήμη της και την αντίδραση που θα εκδηλωνόταν από τους πελάτες της.

Ερώτημα (άσχετο) : Με ποιο τρόπο θα πληρώνει πλέον η Bold τα Μέσα Ενημέρωσης, αφού με επιστολές που έστειλε σταματά να δίνει επιταγές; Σημειωτέον ότι σε πολλές περιπτώσεις οι οφειλές της εταιρίας προς τα Μέσα φτάνουν ή και ξεπερνούν τους δώδεκα μήνες.

πηγή: newscode.gr

 

(Εικόνα Δον ΨΥΧΩΤΗΣ : lovekills )