Share |

Φτου! Δεν τελειώσαμε. Ήταν λάθος η ημερομηνία.

Τελικά, αυτός ο άθλιος κόσμος δεν τελείωσε, νάρθει ένας άλλος, πιο ωραίος, πιο μεγάλος.

Δεν φταίνε οι προφητείες των Μάγιας, που έκαναν λάθος. Φταίει η ηλιθιότητα και ο αυνανισμός, ηλίθιε, που δεν τον αφήνει να τελειώσει (κατά πως θάλεγε και ο Μπογιόπουλος).

Πάνω από μία τηλεπερσόνα, ξανθή ή μελαχρινή, εξέφρασε δημόσια τους φόβους για το επικείμενο τέλος, αλλά ...δεν σταθήκαμε τυχεροί να τελειώσουν κι αυτές , μαζί με τον κόσμο.

Φταίνε και τα ΜΜΕ, που δεν τελείωσε. Το γρουσούζεψαν. Δίπλα στις ταινίες καταστροφής, δεν έπρεπε να βάζουν τις ανακοινώσεις της NASA και των λοιπών "επιστημόνων", που μιλούσαν για ανοησία. Οι λύκοι στην αναμπουμπούλα χαίρονται κι έκαμαν καλά τη δουλειά τους, παίζοντας, με τρόπο επιστημονικό, με τη βλακεία που οι ίδιοι καλλιεργούν, εντέχνως.

Φταίει που όλοι αυτοί δεν είναι καλοί χριστιανοί, δεν μελετούν τις Γραφές και δεν έχουν στην ψυχή τους το φως το αληθινό.

Αν όλα αυτά, τα κουβαλούσαν μαζί τους, θα μάθαιναν πως η ημερομηνία είναι λάθος. Για όσους απογοητεύτηκαν, που ο κόσμος δεν τέλειωσε, τους ενημερώνουμε (πάντα έγκριτοι και έγκυροι): Ο κόσμος θα τελειώσει το 2013. Η Βασιλεία του Αντίχριστου, η Χρυσή Αυγή του Εωσφόρου, έρχεται, σύντομα.

Οι γνήσιες προφητείες γνησίων προφητών εξηγούν το γιατί πιστεύσαμε τις ειδωλολατρικές προφητείες:

«παχύνθη γάρ ἡ καρδία τοῦ λαοῦ τούτου καί τοῖς ὠσί βαρέως ἤκουσαν καί τούς ὀφθαλμούς αὐτῶν ἐκάμμυσαν, μήποτε ἴδωσι τοῖς ὀφθαλμοῖς καί τοῖς ὠσίν ἀκούσωσι καί τή καρδία συνῶσι καί ἐπιστρέψωσι και ἰάσομαι αὐτούς» (Προφήτης Ησαϊας)

(μτφ:Γιατί πάχυνε η καρδιά του λαού τούτου και με τ’ αυτιά τους βαριάκουσαν και τους οφθαλμούς τους έκλεισαν, μην τυχόν δουν με τους οφθαλμούς καί με τ’ αυτιά ακούσουν, και με την καρδιά καταλάβουν και επιστρέψουν και τους γιατρέψω).

Αυτό πάθαμε, με την "προφητεία" των Μάγιας.

Γιατί, άραγε, αγνοήσαμε την αληθινή προφητεία του Αγίου και Διδασκάλου του Έθνους , Κοσμά του Αιτωλού;

"Στις 40 μέρες ευλόγησε ο Κύριος τους αγίους αποστόλους,ανελήφθει στους ουρανούς και κάθησε εκ δεξιών του  Προάναρχου Πατρός, να συμβασιλεύσει αιωνίως και να προσκυνήται με τους Αγγέλους.Ένα πράγμα θα σας φανερώσω,χριστιανοί μου,το ξέρω πως θα σας κάψω την καρδιά,είναι φοβερό και λυπηρό,τρέμει η καρδιά μου να το πω,αλλά τι να κάμω,που μου λέγει ο Χριστός μας πως αν ίσως και δεν το φανερώσω με θανατώνει και με βάνει εις την κόλαση;Μας φανερώνει η  Θεία Γραφή,το Αγιο και Ιερό Ευαγγέλιο,πως στον 8ο αιώνα θα γίνει το τέλος του κόσμου και μέλλει να χαλάσει τούτος ο κόσμος".ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ-ΔΙΔΑΧΗ Δ'

Φταίει που την απέκρυψαν τα φιλοεβραϊκά και φιλοϊσλαμικά παγκόσμια ΜΜΕ.

 

Μην αναζητείτε στα ανθρώπινα ημερολόγια τον 8ο αιώνα. 8ος Αιώνας είναι η 8η Ημέρα. (6 μέρες δημιουργούσε, την 7η αναπαύθηκε και την 8η, το τι θα γίνει μας τα λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Και ως γνωστόν, ο Άγιος δεν κάνει ποτέ λάθος). Οι Προφητείες των Μάγιας ήταν παραπλάνηση, που εξαπέλυσαν οι Εβραίοι και οι Σατανιστές, μέσω των Παγκόσμιων ΜΜΕ. (Να μη το κάνουμε θέμα, αλλά για την ιστορία (την αληθινή) κι άλλοι έχουν προφητεύσει για τον 8ο αιώνα). 

Η απροσδιοριστία του "8ου αιώνα" παίρνει χρονικό προσδιορισμό, από έναν ασήμαντο και αμαρτωλό άνθρωπο, γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει : "Μερικές φορές πάλι ο Θεός διαλέγει και χρησιμοποιεί δια το έργον Του, αδύνατους, ασθενείς, ασήμαντους, καταφρονημένους και αμαρτωλούς ανθρώπους, δια να ταπεινώσει και ντροπιάσει τους "επαΐοντες", τους "ειδήμονες", τους "δυνατούς", τους "ισχυρούς

Ο άνθρωπος αυτός δηλώνει, άσχετο με το θέμα μας, πως είναι λάτρης του τρόπου που αντιμετωπίζει τα Θεία και τα Εγκόσμια, ο Δεσπότης Πειραιώς, Σεραφείμ: Αλήθεια! Μόνο ο Πειραιώς κ. Σεραφείμ υπάρχει μέσα στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος που ενδιαφέρεται και νοιάζεται για την "τιμή" και την "αξιοπρέπεια" της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Πίστεώς μας; Άλλοι Ιεράρχες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Επίσης, άσχετο είναι το γεγονός πως ο Σεραφείμ είναι ο μόνος ιεράρχης που υποδέχτηκε στην Έδρα του τον κ. Ν.Μιχαλολιάκο, που έγινε διάσημος στα νιάτα του, από συγγράμματα και ποιήματα υπέρ του Πανός και του Εωσφόρου. (Θα περιμένουμε πολύ την απάντηση στο ερώτημα "από που προέρχεται το όνομα "Χρυσή Αυγή";)

 

Ο άνθρωπος στον οποίο ανετέθη να προσδιορίσει, σύμφωνα με το ανθρώπινο ημερολόγιο, για το που βρίσκεται και πότε θα έρθει ο 8ος αιώνας, είναι ο πατήρ Μάξιμος. Η Αποκάλυψη της ημερομηνίας αφίξεως του Αντίχριστου και της 7ετούς Βασιλείας του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αν λάβουμε υπόψη πόσοι και ποιοι βοήθησαν τον πατέρα Μάξιμο να γράψει το βιβλίο "Ο Αντίχριστος ήλθεν, 1983, 2013".

Ο άγιος πατέρας, με ταπεινότητα και σεμνότητα, αποκαλύπτει τα ονόματα όσων τον βοήθησαν στη συγγραφή της Νέας Αποκάλυψης:

Τώρα γιατί επέτρεψε ο Θεός εις την ταπεινότητά μου να γράψει και να αποκαλύψει όλα αυτά τα ασύλληπτα και φοβερά γεγονότα, δεν γνωρίζω.

Πάντως εγώ από μόνος μου ουδέποτε θα μπορούσα να βρω, ανακαλύψω, εξηγήσω και ερμηνεύσω θεόπνευστα κείμενα και βιβλία, εάν δεν με βοηθούσε και καθοδηγούσε όπως εγώ τουλάχιστον πιστεύω, ο Θεός, η Γλυκυτάτη Παναγία μας, αλλά και όλοι οι Άγιοι της Πίστεώς μας και ιδιαίτερα ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής του οποίου αν και πραγματικά ανάξιος, φέρω το όνομά του, ο Προφήτης Ηλίας, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Μέγας Βασίλειος, ο Άγιος Ιππόλυτος, ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη και η Πάνσοφος Αικατερίνη. Αποτελεί βεβαία πεποίθησή μου ότι, άνευ όλων των ανωτέρω, δεν υπήρχε ποτέ, μα ποτέ περίπτωση, να γράψω και να εξηγήσω όλα αυτά τα σημαντικά θέματα.

 

Οι Μάγιας δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το τέλος του κόσμου και η εξήγηση είναι απλή: δεν είχαν τόσες βοήθειες. Είχαν μόνο τη βοήθεια του κοινού και των ΜΜΕ. Τι να σου κάνουν αυτά;

 

Και, τώρα, θα ρωτήσετε "ποιος είναι αυτός ο άγνωστος σε μας, πατέρας Μάξιμος;".

Είναι που δεν βλέπετε εθνικές εκπομπές σε πατριωτικά κανάλια. Φταίει που δεν είστε με "τους αγανακτισμένους" κατά του θεατρικού έργου Corpus Christi", όπου η παρουσία του είναι καθοριστική. 

Ιδού η φωτογραφία του προφήτη, για να σας λυθεί η απορία:

Σε κάποιους, όπως εμείς, που μορφώνονται, παρακολουθώντας - μελετώντας τα σωστά κανάλια και τις σωστές εκπομπές είναι βέβαιο πως κάτι τους θυμίζει.

 

Ας μην ανησυχούμε, όμως. Μπορεί το τέλος του κόσμου να έρθει εντός του (μη) σωτήριου έτους 2013, η Σωτηρία και η Απελευθέρωσις του Ανθρώπου από τη Βασιλεία του Αντίχριστου θα έρθει το 2018. Με πολλά στοιχεία και αποδείξεις, ο θεόπνευστος πατήρ Μάξιμος μας λέγει σε άλλο βιβλίο του  πότε θα έχουμε τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού: «2018 το Τέλος του Κόσμου- η Δευτέρα Παρουσία».

 

Το χριστιανικό τέλος του κόσμου δεν πρέπει να μας τρομάζει, αφού σύντομα θα έρθει η Σωτηρία. Καμία σχέση με τη Σωτηρία ημών από πολιτικούς, κόμματα, βουλευτές, δημάρχους, φιλάνθρωπες κυρίες και φιλάνθρωπους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 2018, έρχεται η μόνη Αλήθεια και η μόνη Σωτηρία, όπως μας διαβεβαιώνει ο θεόπνευστος πατέρας Μάξιμος. 

  Άλλος τρόπος σωτηρίας του έθνους και του κόσμου δεν υπάρχει και οι "αντιμνημονιακοί" να πάνε στα κρεβάτια τους. Εκτός του ότι είναι χαμένος κόπος, αφού η Σωτηρία έρχεται από αλλού, αν δεν πάνε στα κρεβάτια τους και συνεχίσουν να πηγαίνουν σε συγκεκριμένες πλατείες, κινδυνεύουν να εξοριστούν, σύμφωνα με τη γνωστή δήλωση του  "λαϊκού" συνδέσμου, του αγαπώντος μόνον τους πολύ πλησίον αδελφούς - συντρόφους .(βλέπε προχτεσινή ανάρτηση της ημετέρας αθλιότητας)

 

ΥΓ: Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού, "Ο χαλασμός θα γίνει από έναν κασιδιάρη", δηλ. φαλακρό, δεν αφορά γνωστά πρόσωπα της πολιτικής, που έχουν μαλλιά. Εξ άλλου, δεν γεννήθηκαν το 1983 , έτος γέννησης του Αντίχριστου, όπως μας διαβεβαιώνει ο πατέρας Μάξιμος. Επίσης, είναι άστοχο, απρεπές και στερείται αγάπης  το σύνθημα που ακούγεται στο γήπεδο της Αλεπότρυπας, από τους οπαδούς του Αστέρα Εξαρχείων: "Xώμα και φτυάρι για κάθε κασιδιάρη κι ένα μεγάλο λάκκο για το Μιχαλολιάκο". Ο πατέρας Μάξιμος δεν έχει ανακοινώσει, ακόμα, το όνομα του Αντίχριστου. Μόνο την ηλικία του (ετών 30) έχει αποκαλύψει, χάρις στη θεία φώτιση. Ας κάνουν λίγη υπομονή οι "αγανακτισμένοι" φίλαθλοι, ώστε στα γεμάτα αγάπη συνθήματα να χρησιμοποιούν το σωστό όνομα.

 

Κι άλλο άσχετο: Μια νέα λαϊκή ορολογία που προσδιορίζει την αιτία της κατάστασης "διατελώ σε κατάσταση φρίκης, με όσα βλέπω και ακούω" είναι το "έφαγα 5 αχτένιστα καταϊφια" (... και γι' αυτό φρικάρισα). Εμείς, πάντως, φάγαμε παραπάνω από 5 μελομακάρονα. Πιάνεται, ως αιτία φρικαρίσματος;

 

Μη τυχόν και δεν τοποθετήσετε στη βιβλιοθήκη σας τα πιο κάτω θεόπνευστα (κατά δήλωση του προφήτη) κοσμήματα:

Ελθέτω εν τη Βασιλεία Σου και γεννηθήτω τω θέλημα Σου....

 

Καθόλου άσχετο: Την αμαρτωλή και άγια εικόνα, που στολίζει το σύγγραμα μας, φιλοτέχνησε ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ και φέρει τον τίτλο: "Της Παναγίας τα μάτια". Και μη τολμήσει κάποιος υποκριτής και φαρισαίος να "αγανακτίσει"  με την "ιεροσυλία". Αμαρτωλός, κατά δήλωση του, είναι και ο νέος προφήτης. Ποτέ δεν ξέρεις, από που θα σούρθει (ο Αντίχριστος ή η Σωτηρία). Γι΄αυτό, όπως δείχνουμε τον προσήκοντα σεβασμό στον Προφήτη, σεβόμαστε και τον καλλιτέχνη. Εξ άλλου, "η Αγάπη όπου θέλει πνεί", έγραψε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης.

 

Ακολουθεί ψυχαγωγική εκπομπή (αγωγή ψυχής):

Η ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ ΠΗΓΗ ΜΑΣ(1)

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΙΠΕΝ, Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ (2)

«Και από καιρού παραλλάξεως του ενδελεχισμού και του δοθήναι βδέλυγμα ερημώσεως ημέραι χίλιαι διακόσιαι ενενήκοντα. μακάριος ο υπομένων και φθάσας εις ημέρας χιλίας τριακοσίας τριάκοντα πέντε».

(Δανιήλ ιβ  , 11-13)