Share |

Τ.Ο. ΝΔ Παλλικής: Η καθαίρεση του αντιδημάρχου Βασίλη Ρουχωτά δεν βρίσκει σύμφωνη την μεγάλη πλειοψηφία του λαού της Παλικής.

Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεφαλονιάς το Σάββατο 26/02/2011 ,το Συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης Παλικής της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει την ανησυχία του και τον προβληματισμό του για το μέλλον του Δήμου Κεφαλονιάς και της δημοτικής παράταξης που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία .
Πρώτιστο μέλημα όλων των μελών της δημοτικής παράταξης που ηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος της κοινωνίας του νησιού μας.
Αλαζονικές συμπεριφορές, ύβρεις και βωμολοχίες , δεν εκφράζουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ούτε την κοινωνία του νησιού μας.
Επιπλέον η ανακοίνωση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δημάρχου περί καθαίρεσης του αντιδημάρχου Βασίλη Ρουχωτά πιστεύουμε ότι δεν βρίσκει σύμφωνη την μεγάλη πλειοψηφία του λαού της Παλικής.
Προτρέπουμε τον Δήμαρχο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία να υπηρετήσουν την ενότητα, τις αρχές και τις αξίες της παράταξης και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το μέλλον του Δήμου μας .
Οι όποιες δυσλειτουργίες του Δημοτικού Συμβουλίου με κανέναν τρόπο δεν απαλλάσσουν τον ευθυνών τους , όσους εκ των προηγουμένων τοπικών αρχόντων κάλυψαν την τουλάχιστον επιπόλαια διαχείριση των διοικητικών και οικονομικών θεμάτων του Δήμου τους, καλυπτόμενοι πίσω από το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ και ζητάμε από τώρα όλα αυτά τα θέματα να έρθουν σε γνώση του λαού για να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΛΗΞΟΥΡΙ 03/03/2011
Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΛΙΚΗΣ