Share |

"Συμβολή" Φλεβάρη στο Καφενείο της Καμπάνας

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός ΡΟΤΑ και η Ομάδα Τραβέρσο σας προσκαλούν στη «Συμβολή Φλεβάρη» στο Καφενείο της Καμπάνας, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 1:00μμ.

Στην ελληνική αρχαιότητα υπήρχαν δείπνα όπου οι συμμετέχοντες συνεισέφεραν ή οικονομικά, ή με τρόφιμα, τα οποία λέγονταν Συμβολές. Σήμερα, το ίδιο πράγμα λέγεται Συλλογική Κουζίνα, και αποτελεί μια ευκαιρία μοιράσματος, αλληλεγγύης και κοινωνικοποίησης. Έτσι, σας καλούμε σε ένα δωρεάν μεσημεριανό γεύμα που θα μοιραστούμε το φαγητό που θα φέρουμε. Φυσικά, είναι όλοι καλοδεχούμενοι, ανεξάρτητα από το αν φέρουν κάτι ή όχι. Το γεύμα από συμβολών θα διαρκέσει από τη 1 ως τις 3 το μεσημέρι.

Θα ακολουθήσει η συζήτηση από συμβολών, δηλαδή ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Βιωσιμότητα του ΚοιΣΠΕ ΡΟΤΑ», ώστε να αναζητηθούν τρόποι για την έμπρακτη υποστήριξη της λειτουργίας του Καφενείου της Καμπάνας, μιας σημαντικής κοινωνικής δομής που όχι μόνο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κλείσει, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε. Η συζήτηση θα αρχίσει με σύντομες εισηγήσεις της Προέδρου του Δ.Σ. του ΚοιΣΠΕ ΡΟΤΑ Κατερίνας Γαρμπή και της κοινωνικής λειτουργού Βάσως Παπατάτσιου, οι οποίες θα εκθέσουν το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Στη συνέχεια θα ανοίξει ο διάλογος, προκειμένου να διερευνηθούν και να δρομολογηθούν συγκεκριμένες προτάσεις.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στo τηλέφωνο 6937234360

Ομάδα Τραβέρσο

 

 

(εικόνα Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)