Share |

Πρόσκληση προς "Οφειλέτες": "Εν τη Ενώσει η Ισχύς"

02/10/2013


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 H ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ καλεί όλους όσους έχουν οφειλές (προς ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, εφορία, τράπεζες….)την Κυριακή 06/10/2013 και ώρα 11:00 στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Χιλιάδες ‘Ελληνες πολίτες βρίσκονται σε δεινή θέση, μεταξύ των οποίων και εμείς. Απειλούμαστε με φυλακίσεις και κατασχέσεις και δεν έχουμε άλλα περιθώρια αδράνειας και σιωπής.

Εν τη ενώσει η ισχύς και ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας.

Ειδικά για όλους όσους έχουν λάβει ειδοποίηση – ενημέρωση αναγκαστικής είσπραξης οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών- καλούνται να μας προσκομίσουν αντίγραφο του ειδοποιητηρίου ,και φωτοτυπία ταυτότητος, προκειμένου να κατατεθούν ομαδικές αγωγές κατά του ΟΑΕΕ.

Το ΙΝΚΑ Ελλάδας έχει αναλάβει την κάλυψη των εξόδων και οι Νομικές Υπηρεσίες του επεξεργάζονται το πλαίσιο νομικής αντίδρασης.

Ο Πρώην Εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς σε ανοιχτή τηλεφωνική συνομιλία, θα απευθύνει χαιρετισμό, και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

 

 Το Δ.Σ της Ενωσης.

 

 

------------------------------------------------------------

Σημείωση Ithacanet:

Επειδή μέλη της ομάδας μας βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, θα συμμετάσχουμε στην πρώτη αυτή συνάντηση και απευθύνουμε την παράκληση: ομάδες "οφειλετών" ή μεμονωμένα άτομα από την υπόλοιπη Ελλάδα να επικοινωνήσουν με την "Ένωση Καταναλωτών Κεφαλονιάς και Ιθάκης" ή με εμάς, για συντονισμό δράσεων και ανταλλαγή απόψεων σε μια κοινή υπόθεση.

Επικοινωνία:

κιν. : 6937385812

email:

ithacanet.gr@gmail.com

persas.tavern@gmail.com

 

 

 

 

Σχόλια

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/h-megalh-arpagh-kai-lhsteia-ths-...

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ta-kokkina-daneia-h-dynamh-twn-d...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI END ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/o-proedros-ths-ei-end-lamprakhs-...