Share |

Προς ενημέρωση σας

Μια, και όπως γνωρίζετε, δεν είμαστε κάποια σοβαρή ιστοσελίδα, πάρτε μερικές ειδήσεις και σχόλια , σε συσκευασία συντομίας, γιατί έχουμε και δουλειές. Προ πολλών ημερών , είχαμε φτιάξει το άρθρο "Αλέκο, συρρίκνωσα το χρέος μας", καθιερώνοντας μια νέα εορταστική ημέρα , στα ημερολόγια τοίχου ή τραπεζιού: Η Δευτέρα της Απογραφής.

Το άρθρο ήταν αφιερωμένο στο πως ο Δήμος "κάνει" απογραφή ή κάνει την πάπια. Είχαμε απονείμει τον τίτλο του πρώτου ψεύτη του νησιού,στο δήμαρχο, γιατί ενώ δήλωνε 42 εκ. χρέη, η απογραφή έδινε 25 εκ + τα 3 του κόκκινου ταμείου της Λειβαθούς.

2 μέρες μετά, το "Δελτίο Τύπου" του δήμου, αντί να μας ευχαριστήσει που μειώσαμε το χρέος, επανέρχεται και χωρίς να αναφέρει σε ποιούς απαντά έδωσε νέους  αριθμούς, που ανέβασαν το χρέος , πάλι στα 42.

Για να τελειώσουμε με το παραμύθι του δήμου και την πλάκα τη δική μας, πηγαίνετε να δείτε την επίσημη απογραφή του δήμου, αυτήν που ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Θα δείτε όλοι πως 25 εκ. είναι τα χρέη συν τα 3 του κόκκινου ταμείου της Λειβαθούς.

Όλα τα άλλα είναι τρίχες.

("Τα χρέη" των δημοτικών επιχειρήσεων είναι και αυτοί αλληλόχρεοι λογαριασμοί και δεν είναι 6 εκ. Τέλος, αν ο κ. δήμαρχος τολμήσει να προσθέσει, ξανά, στα χρέη του δήμου την αποχέτευση της Σκάλας, οι φωνές μας θα ακουστούν πολύ μακριά).

Με αυτά τα στοιχεία, ο κ. Παρίσης έχει επάξια τον τίτλο του πρώτου ψεύτη του νησιού.

 

ΥΓ. Επειδή δεν έχουμε άλλο τίτλο να δώσουμε, θέλουμε μια χάρη από τον κ. Παρίση. Το Δελτίο Τύπου έγραψε  (μόνο του τα γράφει), πριν λίγες μέρες:

"Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς με απόλυτο τρόπο απαίτησε γρήγορη και οριστική λύση ενώ, απευθυνόμενος στα μέλη της ΕΔΕΛ είπε «είμαι έτοιμος να σας καταθέσω ακόμη και τα κλειδιά του Δήμου αν υποχρεωθώ να επιβαρύνω με ακόμη 7 εκ. ευρώ τον ήδη επιβαρυμένο με χρέη Δήμο Κεφαλλονιάς».

Τα Δελτία Τύπου είναι για να τα τηρούμε.

Ο κ. Παρίσης θα πρέπει να τιμήσει το Δελτίο Τύπου και τα λόγια του και να καταθέσει τα κλειδιά του δήμου.

Ας μη κάνει την πάπια της φωτογραφίας.

Αν δεν το κάμει, δεν έχουμε άλλο τίτλο να απονείμουμε. (Να προτείνετε εσείς).