Share |

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ (ήρθε, ώρα 4:30)

Μας ενημέρωσαν πως θα λάβουμε εξώδικο, για όσα έχουμε γράψει και κάποιον ενόχλησαν.

Απαντήσαμε, πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να σταλεί εξώδικο, αφού ό,τι μας σταλεί ,και ιδιαιτέρως από άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους θιγμένο, εμείς τα δημοσιεύουμε.

Αν μας είχε σταλεί το εξώδικο σε email, τώρα, θα ξέρατε τι γράφει. Και κάποιος θα ένιωθε καλύτερα.

Δεν το έκαμε, οπότε, εμείς περιμένουμε το εξώδικο. Μόλις έρθει , θα πάμε να το σκανάρουμε, γιατί δεν έχουμε scanner, αν μπορέσουμε θα το βάλουμε σε κορνίζα και θα σας το παρουσιάσουμε.

Ίσως, πάρει λίγο χρόνο αυτό, αλλά δεν φταίμε εμείς.

Αν είχε έρθει με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα είχε δημοσιευτεί.

 

Δεν είμαστε νομικοί , για να ξέρουμε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μία επιστολή που θα μας έρθει με email και την ίδια επιστολή που θα μας έρθει εξωδίκως.

Λέτε να είναι προειδοποίηση πως στο μέλλον θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε; 

Ίσως.

Δεν θα τρομάξουμε, πάντως. Καλώς να ορίσει το πρώτο μας  εξώδικο. Θα το κάνουμε κορνίζα, να το θυμόμαστε. Θα κρεμαστεί, δίπλα στις φωτογραφίες με τις ωραίες αναμνήσεις της ζωής μας.   Είναι μια ιστορική στιγμή, για μας.

(Φωτογραφίες για αγόρια και κορίτσια. Μέχρι τώρα, τα κορίτσια είχαν παράπονο. Από εδώ και πέρα, δεν θα έχουν. Για τις sexy foto, φροντίζει η φίλη μας το erythrolefko alani. Όπως έχουμε ξαναπεί, οι φωτογραφίες και τα σκίτσα μας, ουδεμία σχέση έχουν με το περιεχόμενο).

 

ΩΡΑ 4:30 : Λάβαμε το εξώδικο. Είναι ωραία γραμμένο. Θα το φωτογραφίσουμε (με scanner) και θα το δημοσιεύσουμε αύριο. Αν μας έρθει και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα δημοσιευτεί απόψε το βράδυ. Για την ώρα, πρέπει να βγούμε και να πάμε να μοιράσουμε προκηρύξεις για την ιδρυτική συγκέντρωση της ΣΠΙΘΑΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ , ΩΡΑ 5μμ, ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) , ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ