Share |

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ

Αργοστόλι, 25/4/2018, ώρα 13:30, στα Δικαστήρια.

            ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν συγκεντρωνόμαστε για να σώσουμε απλά την περιουσία ενός ανθρώπου[1]. Συγκεντρωνόμαστε για κάτι πολύ μεγαλύτερο: Για να σμίξουμε. Για να σώσουμε την ανθρωπιά μας, τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας, το σήμερα και το αύριο  της πατρίδας και των ανθρώπων της. 

Οι μαζικές κατασχέσεις και το ξεπούλημα ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας γίνονται με ευθύνη του συνόλου των πολιτικών και κομματικών δυνάμεων, οι οποίες αποκρύπτουν την μία και μόνη αλήθεια: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Είτε σαν κράτος είτε σαν ιδιώτες δεν χρωστάμε, κι αυτό κανένα κόμμα δεν το λέει.  Τα λέγαμε, όταν όλοι σιωπούσαν ή στήριζαν μία από τις κατοχικές κυβερνήσεις. Κι αυτή η συνένοχη σιωπή επιτρέπει στο καθεστώς και σε χιλιάδες άλλους απληροφόρητους και ανυποψίαστους πολίτες να υπερασπίζονται τις κατασχέσεις.

Το σύνολο του κρατικού και ιδιωτικού χρέους είναι προϊόν απάτης. 

Δεν χρωστάμε, γιατί από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους, η ιδιοκτησία του νομίσματος μας –είτε δραχμή ήταν είτε ευρώ- έχει εκχωρηθεί σε ιδιώτες.

Δεν χρωστάμε, γιατί κατόπιν συμπαιγνίας πολιτικών και τραπεζιτών και η τελευταία δεκάρα που κυκλοφορεί ως νόμισμα είναι χρέος. Το χρήμα δημιουργείται ως χρέος από ιδιώτες και όχι από το κράτος ή την Ε.Ε.. 

Δεν χρωστάμε, γιατί κάθε φορά που ένας τραπεζίτης δανείζει δημιουργεί χρήμα από το τίποτα. Μόνο ο Θεός και οι τραπεζίτες μπορούν να δημιουργήσουν κάτι από το τίποτα κι αυτό κανένα κόμμα ή απόκομμα δεν το λέει. Αντίθετα, καλλιεργούν την ψευδή πεποίθηση ότι το χρήμα που δανείζουν οι τράπεζες προέρχεται από καταθέσεις, ενώ συμβαίνει το αντίθετο: Τα δάνεια δημιουργούν τις καταθέσεις.

Δεν χρωστάμε, γιατί αν το χρήμα ήταν δημόσιο εργαλείο, δημοκρατικά ελεγχόμενο, δεν θα χρειαζόταν η άγρια υπερφορολόγηση, οι χωρίς αντίκρισμα ασφαλιστικές εισφορές και η περικοπή μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων.

Δεν χρωστάμε, γιατί το σύνολο του χρέους στην Ελλάδα και στον κόσμο, με τη μέθοδο του δανεισμού αέρα κοπανιστού, είναι μεγαλύτερο τόσο από το ελληνικό όσο και από το παγκόσμιο ΑΕΠ και πολύ μεγαλύτερο από όλο το χρήμα που κυκλοφορεί. Κάτω από αυτές τις συνθήκες το χρέος της Ελλάδας, των Ελλήνων και του πλανήτη, ακόμα κι αν συγκεντρώσουμε όλο το χρήμα του πλανήτη και όλο τον παραγόμενο πλούτο, είναι αδύνατον να εξοφληθεί.  

 

Οι απαλλοτρίωση κρατικής και ιδιωτικής περιουσίας είναι η τελευταία πράξη του καλά οργανωμένου σχεδίου, που αποσκοπούσε στη δημιουργία ενός νομάδα και άνεργου λαού,  πρόθυμου να εργαστεί για ένα πιάτο μεταλλαγμένης τροφής, σε μια πατρίδα προτεκτοράτο τραπεζών και μεγαλοεταιρειών. Δια πράξεων και παραλείψεων και με τη συνένοχη σιωπή όλων των κομματικών μηχανισμών, με άδικη φορολογία, με οργανωμένη μείωση εισοδημάτων, με εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, με σκανδαλώδεις νόμους, που υπαγορεύουν οι διεθνείς τραπεζίτες, οι τράπεζες σώθηκαν και η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων,  μετετράπη σε υπερχρεωμένους.

Να τελειώνουμε με τις διαπιστώσεις. Είναι η ώρα της ενωμένης δράσης. Εθνική Ανεξαρτησία σημαίνει απελευθέρωση από τα δόλια χρέη. 

Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει μετατραπεί σε οφειλέτες, υπερφορολοούμενους, άνεργους και φτωχούς. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εξαθλίωση των ανθρώπων και για να απελευθερωθούμε από τα ψεύτικα χρέη, που μας επέβαλλαν τραπεζίτες, εταιρείες και κόμματα, είναι να τους εγκαταλείψουμε και να ενωθούμε. Η ύπαρξη κομμάτων και αποκομμάτων, που διαγκωνίζονται για το ποιο θα μπει σε ένα κατοχικό κοινοβούλιο,  αποσκοπεί στη διαίρεση του λαού και στη διατήρηση της εταιρειοκρατίας. Οι εκλογές γίνονται μόνο για εκείνους που μπορούν να χρηματοδοτηθούν, να εξαγοραστούν και να υπηρετήσουν την παγκόσμια αυτοκρατορία του πλούτου.

Είμαστε η πλειοψηφία κι αν οι πάσης φύσεως οφειλέτες πιστέψουν στον εαυτό τους και στη δύναμη που προσφέρει η ενότητα, όλα μπορούν να αλλάξουν προς τα εκεί που εμείς θέλουμε.  Η Συναδελφική Κομπανία είναι μικρό μέρος της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που υπερφορολογείται, υπερχρεώνεται, φτωχοποιείται και εξαθλιώνεται με σκοπό την απαλλοτρίωση της ζωής του. Δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια. τα μέλη της δεν επιθυμούν αυτοπροβολή. Ο μόνος σκοπός της είναι η διάσωση όσων σώζονται, με το λαό ενωμένο. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπερχρεωμένων προέρχεται από τη μικρομεσαία επιχειρηυματική τάξη, που ως το 2009 εκπλήρωνε φυσιολογικά τις υποχρεώσεις της. Η αδυναμία πληρωμών εντοπιζόταν σε μονοψήφια ποσοστά, ενώ σήμερα υπερχρεωμένη είναι η πλειοψηφία. Δεν γίναμε ξαφνικά μπαταχτσήδες. 

Ας σμίξουμε κάτω από το πολιτικό δίπτυχο Εθνική Ανεξαρτησία Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας. Ο καθένας εκεί που βρίσκεται σμίγει με τον διπλανό του, χωρίς να ρωτά τι ψηφίζει. 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. 
ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 

Δεν αναγνωρίζουμε κατοχικούς νόμους και αλλαγή ιδιοκτησίας σε καιρούς κατοχής. Ό,τι μας παίρνουν θα το πάρουμε πίσω, όταν ο ενωμένος λαός θα επιβάλει δημοκρατία. Μονομερής διαγραφή του ψεύτικου χρέους κράτους και πολιτών σημαίνει ευημερία και ελευθερία. Μπορούμε, γιατί ο ρεαλισμός και η πραγματοποίηση των επιθυμιών και των ονείρων μας χρειάζoνται ενότητα και γνώση. Ενωμένους και αποφασισμένους, οι στρατοί όλου του κόσμου δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Η επανάσταση του 21ου αιώνα είναι η επανάσταση των λαών ενάντια στο 1% που καταληστεύει και υπερχρεώνει τον πλανήτη. 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ

 δηλώσεις για επικοινωνία και συνεργατικές δράσεις: ithacanet.gr@gmail.com 


[1]
Την Τετάρτη, 25/4/2018, δεν θα γίνει ο πλειστηριασμός. γιατί έχει αποβεί άγονος. Κι αν γινόταν, κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει με τον τρόπο που προπαγανδίζουν κόμματα και αποκόμματα. Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν απαιτείται φυσική παρουσία κάποιων σε κάποιο γραφείο.