Share |

Ναι ρε είμαι Πασωκ έχεις κανένα πρόβλημα;

Αθήνα 3 Σεπτέμβρη 2011

 

Αξιότιμον κ.πρόεδρο*

 

Με μια λέξη κ.πρόεδρε ήσουν , θαυμάσιος!

 

Η αποστροφή σας περι 30αρηδων φοιτητοπατέρων νομίζουμε ότι έγραψε ιστορία!

Το δε αλαλάζον  πλήθος των συνεργατών  «στελεχών» σας στις πρώτες σειρές, μας κατασυγκίνησε.

Όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι αμέτοχοι άσπιλοι και αμόλυντοι απο τη μανία της εξουσίας, σας δικαίωναν ως αντιεξουσιαστή στην εξουσία. (αλήθεια τι σχέση  έχουν  όλες και όλοι αυτοί με τον φαβοριτισμό)

 

Κάτι «νεολαίοι» σας χάλαγαν την παράσταση προφανώς και αυτοί μέρος των κλειστών επαγγελμάτων,που σκοπεύετε ν ανοίξετε. Με τους υπόλοιπους τι θα κάνετε κ. πρόεδρε, αιώνιους υπουργήσιμους βουλευτές,συνδικαλιστές κ.α.

 

Προχώρα πρόεδρε μη σταματάς, «τσάκισε» τους όλους , ποιά δωρεαν παιδεία και πράσινα άλογα της αλλαγής.

Για πρώτη φορά είπες τα πράγματα με το όνομά τους, το προβλημα στη χώρα είναι η αντοδραστική νεολαία,άλλωστε σοφά σκεπτόμενος εδώ και χρόνια, είστε ο μοναδικός πολιτικός χώρος χωρίς νεολαία. 

Θα σας συνιστούσαμε να καταργήσετε και το δικαίωμα «ψήφου» μέχρι τα 30.

 

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις άλογες απορίες μας ως αμόρφωτο πόπολο που πρόλαβε να έχει πολιτικά δικαιώματα.

Αξιότιμε κ. πρόεδρε, σας έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό να καταργήσετε τους δικούς  σας  κομματικούς εργατοπολιτικοπατέρες?

‘Εχετε σκεφτεί ποτέ πόσο μάς έχετε κοστίσει 30 χρόνια και δυστυχώς  εξακολουθείτε να μας κοστίζετε ως  κομματικός μηχανισμός?

Μπορείτε να μας δώσετε μερικά στοιχεία μέσω της μεγάλης καινοτομίας που εισάγατε στην χειμάζουσα ελληνική κοινωνία του open  gov  που και αν έχουν ποτέ  δουλέψει τα μέλη του εθνικού σας συμβουλίου εκτός του συστήματος πασοκ?

Θα προχωρούσατε ποτέ στη γεναία πράξη να απαιτήσετε να  επιστραφούν  ότι αποκτήθηκε απο όλα αυτά τα στελέχη του πασοκ, στην ελληνική κοινωνία (ιδοκτησιακά, τα μισθά που έχουν εισπράξει και εξακολουθούν να εισπράτουν απο το κράτος)? 

 

Κύριε  πρόεδρε, θα σας παρακαλούσαμε να ανατρέξετε στην ιστορία, και βρείτε σας παρακαλούμε, ποιό κόμμα δημιούργησε όλο αυτό το «σάπιο», όπως το καταγγέλλετε, σύστημα στα ΑΕΙ της χώρας, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να το παρουσιάζατε και αυτό στο open gov, δηλαδή  όλα τα νομοθετήματα των υπουργών και υφυπουργών παιδείας  του κόμματος σας, καθώς και τις αντίστοιχες κάθε φορά δηλώσεις τους.

Αφελής ερώτηση, έχετε σκεφτεί ποτέ  να μας απαλάξετε απο  την παρουσία σας τόσον εσείς όσο  και το υπόλοιπο όλον, αυτού  που εκπροσωπείτε, ως πολιτικό σύστημα  εξουσίας ?

 

Θα σταματήσετε επιτέλους να μας λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος ανέξοδο για σας,  μα καθόλου  αδιάφορο για τους πολίτες, γιατί  προκαλεί  ζημιά στη ζωή μας!! κ.πρόεδρε

 

Επιτέλους κ. πρόεδρε,όλοκληρώστε αυτό που «πήγατε» να κάνετε στα μέσα Ιουνίου να φύγετε, μη σας πιάνει τόσος πόνος για την πατρίδα μας. Φτάνουν οι πολυέξοδες θυσίες σας,  για μάς,απολαύστε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτό ή με αυτά που σας ικανοποιούν.

 

Για να σας το πούμε απλά, go home mr president, στην Ελλάδα δεν σας καταλαβαίνουμε και ούτε είμαστε διατεθειμένοι να σας καταλάβουμε, μας γουστάρει η βαρκάδα και όχι το κανό, καταλάβατε κύριε πρόεδρε???

 

Έχετε σκεφτεί ότι εμείς δεν χρειαζόμαστε κουστωδίες από σωματοφύλακες για να πάμε βόλτα με τα ποδήλατά μας ή τη βαρκάδα μας, ειδικώς σε μια χώρα που εσείς ( κόμματα εξουσίας, καθεστωτική αριστερά) με τις πολιτικές σας "συμπεριφορές" απέναντι στο σύστημα που υπηρετείτε την  διαλύσατε οικονομικά?

 

Κάθε "βόλτα" σας λοιπόν έχει κόστος!!! Για μάς και κέφι για σας,και αυτό είναι πολύ άδικο κ. πρόεδρε...

 

Επειδή  το κάθε ευρώ έχει αξία σήμερα για την δική μας πατρίδα και τους πολίτες της,άγνωστο για τη δική σας ζωή τι σημαίνει για κάποιους ανθρώπους,αυτό το ένα ευρώ....

 

Έκλυση λοιπόν προς όλες και όλους τους υποστατούς πολιτικούς μηχανισμούς εν Ελλάδι, αφού εξακολουθείτε με τόση λύσσα να θέλετε να μας  «σώσετε» εκλογές, υπό μορφή δημοψηφίσματος, αν θέλουμε αυτό να γίνει  απο εσάς?

 

*πρόεδρος, ηγετική θέση του πάλαι ποτέ πανελλήνιου σοσιαλιστικού κινήματος (ΠΑΣΟΚ) σήμερα  πασωκ.

 

(έγραψε ο Giorgos Trs)