Share |

Νίκος Ανουσάκης: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΡΟΥΣΟ

Κύριε Κρούσο,

 

με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάποιοι,  ίσως αυτοί που όταν έγώ σας υπερασπιζόμουν χλεύαζαν και  σας έλεγαν "ιδιόρρυθμο" (για πω κόμψά τον χαρακτηρισμό που σας απέδιδαν), σας έχουν βάλει μπροστά ή κρύβονται από πίσω σας  (όπως προτιμάτε) προκειμένου να μου χρεώσουν πράξεις και ενέργειες με τις οποίες δεν έχω καμία σχέση . Οι λόγοι ευνόητοι. Επιδιώκουν την ακύρωση του πολιτικού μου λόγου καθώς γνωρίζουν ότι σε θέματα διαφάνειας δεν κάνω συμβιβασμούς .  

Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η πρεμούρα σας "να κάνετε το θέλημα" που φθάνετε μέχρι του σημείου πρωτοφανούς κοινωνικής απρέπειας (με το να δημοσιοποιείτε προσωπική συνομιλία μας) αλλά και καθαρής παραβίασης της νομιμότητας (με το να την αλλοιώνετε και να την διαστρεβλώνετε εν ψυχρώ)

Βεβαίως είναι δικαίωμα σας τόσο το γίνεστε αντικοινωνικός όσο και να θέλετε να συναντηθούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων

Μιας και όμως θέλετε να τοποθετηθώ επί της ουσίας της υπόθεσης θα σας επαναλάβω αυτά  που σας είπα προφορικά και τα οποία μεταλλάξατε : "Ναι θεωρώ πως πρέπει να υπάρξει διερεύνηση του τι ακριβώς έγινε στον Δήμο Ελειού Πρόννων αφού δεν είναι δυνατόν η δημοτική αρχή να κωφεύει σε αυτά που λέγονται και γράφονται" . Αυτή είναι η θέση μου , αυτό σας είπα κι αυτό λέω γραπτά , προφορικά , δημόσια και  ιδιωτικά.

Όσο για το αν υπάρχουν σκάνδαλα ή όχι στο Δήμο Ελειού- Πρόννων αυτό θα μπορώ να σας το πω όταν ολοκληρώσει τον έλεγχό της η δημοτική αρχή , όπως αναφέρει και η χθεσινή ανακοίνωση , και να είστε σίγουρος πως το ζήτημα αυτό θα ξεκαθαρισθεί στο δημοτικό συμβούλιο . Καλό θα ήταν πάντως να μην προκαταλαμβάνετε τα αποτελέσματα της έρευνας και να περιμένετε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Γιατί τόση αγωνία και άγχος ; Από τη στιγμή που θα υπάξει διαφάνεια και έλεγχος της νομιμότητας όλα θα καταστούν ξεκάθαρα και θα αποδειχθεί αν οι χειροκροτητές είχαν δίκιο.Καλό είναι όταν  τίθενται θέματα νομιμότητας στην διαχείρισης  δημοσίου χρήματος να είμαστε όλοι επιφυλλακτικοί  πόσο μάλλον σε αυτούς τους καιρούς.

Προσωπικά δεν θα σας ακολουθήσω περαιτέρω στον ολισθηρό δρόμο που διαλέξατε. Ο καθένας διαλέγει τους φίλους του και κρίνετε και απ΄αυτό.   

    

Νίκος Ανουσάκης

 

(φοτό: Φανούριος Φραγκιάς)