Share |

Μην αυτοκτονείτε. Έχουμε σχέδιο και στόχο

Ας τελειώσουμε με τα λόγια. Παρακαλούμε πολύ, μην αυτοκτονείτε. Κάντε την κατάθλιψη όπλο.

Το κείμενο  αυτό δεν το γράφει κάποιος "αλληλέγγυος", "ακτιβιστής" ή "δεκαρολόγος της πολιτικής", σαν τα περιφερόμενα κομματόσκυλα.

Υπήρξε κολοτράπεζα που τόλμησε να μας εκδώσει διαταγή πληρωμής. Αυτές οι νεκροζώντανες μούμιες, αυτοί οι ταριχευμένοι Φαραώ, που υπάρχουν, χάρις στην "μεγαλοψυχία" των υπηρετικών τους κυβερνήσεων, νομίζουν πως μπορούν να παίζουν με τη ζωή μας. Λάθος. Τους παραπέμψαμε στο βιογραφικό μας και τους στείλαμε τελεσίγραφο.

Η ζωή είναι δώρο. Δεν είναι ανταλλαχτική αξία, δεν είναι μισή και δε θα τη ζήσουμε με το κομμάτι, επειδή ξεφτιλισμένα κόμματα και κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει μια χούφτα τραπεζίτες, στους κυρίαρχους του πλανήτη και σε άπληστους και στυγνούς ιδιοκτήτες του χρήματος.

Έχουμε στόχο. Κι αυτός δεν είναι ο λαθρομετανάστης που πρέπει να δείρουμε, ο διαδηλωτής που παρενοχλεί τις συγκοινωνίες, ο αστυνομικός που ρίχνει χημικά ή ο περαστικός  που τρώει μαύρη μολότωφ. Ο στόχος και ο ένοχος δεν είναι όλοι  αυτοί που μας δείχνουν με το δάχτυλο τα διάφορα αριστεροδεξιά δεκανίκια της ολιγαρχίας.

Όλοι αυτοί πρέπει να έρθουν μαζί μας και να πάψουν να είναι εχθροί του λαού.

 

Ο στόχος και ο ένοχος είναι όλοι αυτοί που πήραν το χρήμα, όντας ιδιοκτήτες του, από την αγορά,  την περίθαλψη, την παιδεία, τον συνταξιούχο, τον μισθωτό, το νοικοκυριό, την επιχείρηση και τελικά την κοινωνία. Είναι όλοι αυτοί οι νεκρόφιλοι, που παίρνοντας το χρήμα, παίρνουν και τη ζωή μας, το χαμόγελο, τη χαρά, την ουσία.  Είναι το ολιγαρχικό πολίτευμα, ο πολιτικός και ο τραπεζίτης, οι βαρώνοι της κόκας και των ΜΜΕ και οι άλλοι οικονομικοί και κοινωνικοί συνεταίροι τους. (Προσωρινά και λόγω βλακείας, αφήνουμε απ' έξω τον μαλάκα που τους ψηφίζει και τους στηρίζει).  

Και , τώρα, θέλουν να μας πάρουν και τις περιουσίες μας ή ό,τι απέμεινε από αυτές. Παλιό το κόλπο τους και το έχουν ξανακάνει. Μοιράστε αβέρτα δάνεια, για να τους τα πάρουμε μετά πίσω, όταν θα μαζέψουμε το  χρήμα. Κι έχουν για εισπράχτορες τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, την Παπαρήγα, το Μιχαλολιάκο και κάθε έναν που μας διαιρεί, με ψεύτικους στόχους και ψεύτικα λόγια.  

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ.

 Όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στην πατρίδα και τους ανθρώπους της, όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, όλα όσα μας οδηγούν στην εξαθλίωση, την απελπισία και την αυτοκτονία έχουν κοινό παρανομαστή.

Ξέρουμε τον ένοχο, έχουμε το στόχο κι έχουμε και σκοπό:

  1.  Δεν μπορεί το χρήμα να συνεχίσει να είναι ιδιωτικό εμπόρευμα , με όλο το κομματικό σύστημα να σωπαίνει και να ψάχνει στη λογιστική την ανακάλυψη της αιτίας. Σαμαράς και Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου βαδίζουν στον ίδιο δρόμο, παριστάνοντας τους "αντιστασιακούς" και δεν είναι τίποτα περισσότερο από καλά χρηματοδοτούμενους υπηρέτες. Το χρήμα να γίνει δημόσιο εργαλείο και να τελειώνουμε με τα παραμύθια της "εθνικοποίησης", της "κρατικοποίησης" ή τα ψευδοδιλήμματα  "εξόδου ή παραμονής στο ευρώ". Μια μη μεταβιβάσιμη μετοχή της Κεντρικής Τράπεζας στον κάθε πολίτη. Σκοπός και στόχος, χωρίς κανένα έλεος, για την πλουτοκρατία και τα ολιγαρχικά κόμματα της.
  2. Συνταχτική εθνοσυνέλευση, αλλαγή του συντάγματος και εγκαθίδρυση δημοκρατίας, όπου οι πολίτες θα ψηφίζουν τους νόμους. Τίποτα λιγότερο.

Τόσο απλό. Τόσο λίγο.  

 Έχουμε πόλεμο. Το τελεσίγραφο το στείλαμε. Οι παραλήπτες, ας πάρουν τις αποφάσεις τους.

Εμείς έχουμε πάρει τις δικές μας.

Η αστυνομία και η δικαιοσύνη, οι έρημοι "εκπρόσωποι", ενημερώθηκαν ή ενημερώνονται , εντός της ημέρας.

Μην αυτοκτονείτε. Να οργανωθούμε, να συναντηθούμε. Στην Κεφαλλονιά ξεκινήσαμε.

Αυτές οι τράπεζες θα κλείσουν.

Θέλουν τις ζωές μας. Θα πάρουν τ' αρχίδια μας.

 

ΥΓ. Έχουμε και σχέδιο, αλλά σιγά μη το πούμε από τώρα. Όταν ξέρεις τον ένοχο, ξέρεις το στόχο, έχεις σκοπό και σχέδιο, μένει μόνο η απόφαση. . . Α, ναι! Έχουμε και όνειρα.

Θα το διασκεδάσουμε.

 

ΟΧΙ, κύριοι και κυρίες. Δεν θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο.

Παραφράζοντας  το δάσκαλο μας, τον Κορνήλιο, "θέλουμε κάτι πολύ μετριοπαθέστερο. Να σώσουμε τον εαυτό μας. Και ο καθένας μόνος του , δεν μπορεί".

 

(Τι όμορφα που ήταν χτες το βράδυ στον Κατελειό! Στις ψαροταβέρνες, δίπλα στη θάλασσα και κάτω από το φεγγάρι!  Μην περιμένετε πολλές αναρτήσεις, εδώ. Έχουμε πόλεμο και είναι  ανάγκη να είμαστε και αλλού.)

 

  ΕΓΩ ΘΕΛΩ

"...Θέλω να πεθάνω με το χέρι στην καρδιά...

Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε την ελευθερία..."