Share |

Με τι ψυχαγωγούνται οι Αγγλοσάξονες

Ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι ανώτερος και πρέπει να του μοιάσουμε. 

Από το 2014, αναμεταδίδεται από το πρώην κρατικό "Κανάλι 5" του BBC, ένα Reality σόου που αναδεικνύει τις «ηρωικές προσπάθειες» των enforcement officers (Δυνάμεις Επιβολής) του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου... να εισβάλουν και να πετάξουν ανθρώπους και προσωπικά αντικείμενα έξω από τα σπίτια οφειλετών!
Τίτλος της ψυχαγωγικής σειράς Can't pay? We'll take it away (Δεν μπορείς να πληρώσεις; Στο παίρνουμε).
Παραθέτουμε στο τέλος τα διαφημιστικά της (railers), για να το δείτε με τα μάτια σας. Σε αυτά, ο εκφωνητής δίνει το στίγμα της εκπομπής: «Τέλος τα λεφτά; Τέλος και οι δικαιολογίες!»
 Έγραψε στο πρώτο video ένας σχολιαστής πως είναι απαράδεκτο να εξακολουθεί να παίζει σειρά η οποία παρουσιάζει ως ψυχαγωγία το να βλέπεις ανθρώπους [πολλοί εκ των οποίων, αν δειτε μερικά επεισόδια, είχαν πράγματι οικονομικά προβλήματα και δεν ήταν λαθρομετανάστες ή εκμεταλλευτές], να χάνουν βιαίως τα σπίτια τους ή τα μέσα μετακίνησής τους. Το σχόλιο αυτό πήρε τα περισσότερα "like". (ΠΑΝΤΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ). 
 
 Αυτά, λοιπόν, από το ηνωμένο φραγκολίβαδο της λατρεμένης μας χαμογελαστής βασιλικής οικογένειας. Αυτά, απ΄ τη «ανεξίθρησκη» πολυπολιτισμική χώρα, την πάλαι ποτέ αυτοκρατορία, που διέδωσε σε όλο τον κόσμο τις ευρωπαϊκές αξίες της αποικιοκρατίας. 
Από την προσευχή του Κυρίου "Άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέτες ημών..." περάσαμε στο  προτεσταντικό "Όποιος χρωστά πρέπει να πληρώνει".  (Στο ενδιάμεσο ο Λούθηρος και οι επίγονοι του σε όλη τη γη φρόντισαν να μεταφράσουν τα "οφειλήματα" με τις λέξεις "αμαρτίες", "παραπτώματα" και άλλες παρόμοιες. Για να ξεχαστεί το επί 15 αιώνες "Κατά τοκιζόντων και δανειστών" του Γρηγορίου Νύσσης). 
Σήμερα, οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως πατριώτες, εθνικιστές,αριστεροί, πολυπολιτισμικοί και οι κάθε είδους ιδεολόγοι δεν τολμούν να ακουμπήσουν αυτή τη βασική αρχή του ευρωπαϊκού πνεύματος: "Όποιος χρωστά, άσχετα από το αν φταίει ή όχι, πρέπει να πληρώνει". Κι ας φταίνε οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί. Κι ας είναι σχεδιασμένη άνωθεν η πολιτική της υπερχρέωσης και της χρεοκοπίας.
 
Δεν είμαι χριστιανός, αν αυτοί είναι χριστιανοί. Δεν δηλώνω πατριώτης, αν αυτοί είναι πατριώτες. Δεν έχω ιδεολογία. Έχω ιδέες και είμαι Έλληνας, ορθόδοξος και άνθρωπος. Παράδειγμα μου είναι η αρχαιοελληνική και ελληνοχριστιανική σχέση εκκλησίας. Να αγαπώ τον δυπλανό μου σαν εαυτό μου, να αγαπώ ακόμα και τους εχθρούς μου, να βοηθώ τον διπλανό μου στην ανάγκη του (Και όχι να χαίρομαι και να διασκεδάζω με τα παθήματα του).
- Θέλω το βαυαρικό -αγγλικανικό και ρωμαιοκαθολικό- κατασκεύασμα ΝΠΔΔ "Εκκλησία της Ελλάδος", το οποίο εκπέμπει δοξολογίες και ύμνους υπέρ των τραπεζιτών, να επιστρέψει στην Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως ήταν πριν υποτάξουν την Ελλάδα οι Βαυαροί, οι Άγγλοι και οι λοιποί "προστάτες" και "δανειστές"
- Θέλω απελευθέρωση κράτους και λαού από τη χρεοκρατία. Θέλω το χρήμα να είναι δημόσιο εργαλείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο κι όχι εμπόρευμα στα χέρια των ιδιωτών τραπεζιτών. 
- Θέλω Ανεξαρτησία για την πατρίδα και Ελευθερία για τους ανθρώπους. 
Σ' αυτό το σημείο, θέλουμε να πούμε κάτι στους ραγιαδιστές ψευτοπατριώτες του "άρδην", οι οποίοι χαρακτήρισαν "μαξιμαλιστικό" τον στόχο της Ανεξαρτησίας και στα "θέλω" μας απάντησαν "Είναι η Γεωπολιτική, ηλίθιοι": 
Επειδή λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την Γεωπολιτική και τους διεθνείς συσχετισμούς δύναμης και επειδή ξέρουμε ότι το πρόβλημα με το χρήμα - χρέος των τραπεζιτών είναι παγκόσμιο,
- Αγωνιζόμαστε για σμίξιμο και οργάνωση με όσους σε όλο τον κόσμο πλήττονται από την επικυριαρχία του 1% των πλουσίων.
- Επιδιώκουμε σμίξιμο και κοινό αγώνα με όσους πιστεύουν ακόμα στην αληθινή ορθοδοξία και στην επανίδρυση του παγκόσμιου ελληνορθόδοξου έθνους και της δημοκρατίας,  φτωχών.
- Θέλουμε ενότητα κι οργάνωση με όσους ακόμα παραμένουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.  
- Επιδιώκουμε τον μοναδικό τρόπο οργάνωσης του λαού που μπορεί να απελευθερώσει πατρίδα και ανθρώπους: 
Εκκλησίες του δήμου , παντού. Κοινότητες ανθρώπων, που νοιάζονται ο ένας για τον άλλον παντού. 
 
----
 
 
To κατεστημένο γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη της εικόνας και πως αυτή μπορεί να διευθετήσει συναισθηματικά τα πλήθη, όσο ημιμαθή και αν είναι αυτά σε ορισμένα ζητήματα. Γι΄ αυτό φροντίζει να ενστερνίζεται ο,τιδήποτε αποκτάει μαζική απήχηση.
Η κακότητα διδάσκεται. 
Στην αρχαία Ελλάδα, οι άνθρωποι μάθαιναν πολιτισμό στα θέατρα.
Στην αυτοκρατορική Ρώμη, στο Κολοσσαίο, η πληβείοι μάθαιναν "πολιτισμό" με θέαμα τους ανθρώπους στα θηρία και τις μονομαχίες μέχρι θανάτου στο Κολοσσαίο.
Άξιοι διάδοχοι της Ρώμης  είναι η τηλεόραση της σημερινής αυτοκρατορίας των οικονομικών ελίτ. Ψυχαγωγία, κοιτώντας τους ανθρώπους, που σκόνταψαν, ριγμένους στα θηρία. Η καλλιέργεια του άκρατου ατομικισμού σε όλη την εκπαίδευση διδάσκουν τη ζωή σαν να είναι διαρκείς μονομαχίες μέχρι θανάτου: Η ζωή μου ο θάνατος σου.