Share |

Μερικά κείμενα περί βλαβερών ενεργειων

Γιατι δεν μας λετε ποια ΗΤΑΝ τα επίπεδα ραδιενέργειας ΠΡΙΝ από όλες τις πυρηνικές δοκιμές και τα ατυχήματα και τις εφευρέσεις των ψυχασθενών επιστημόνων και κυβερνήσεων των ψυχασθενών και αρρωστημένων απολίτιστων ως σήμερα και ποιά είναι τα επίπεδα ΣΗΜΕΡΑ.

Απο το να μας δείχνετε μερικά νούμερα, γιατι δεν μας λέτε αν μερικά απο τα σωματίδια αυτά που απελευθερώνονται υπήρχαν πριν από τις δοκιμές τα ατυχήματα και τα πειράματα των απάνθρωπων άσχετων επιστημόνων.

Γιατι προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάθε τι που γίνεται σε κάποιο σημείο μένει εκεί ενώ είναι γνωστό πως η σημερινή βροχή στην Αθήνα μπορεί να προέρχεται από εξάτμιση νερού στην Ιαπωνία ή οπούδηποτε αλλού. Ας αφήσουμε λοιπόν τα παραμύθια με τις μετρήσεις και τις μπαρούφες και ας μιλήσουμε με φυσικά αληθινά φαινόμενα. Για παράδειγμα πολλά αντικείμενα -πχ κουτάλακια μπαμπούσκες πιάτα και άλλα- τα οποία πουλήθηκαν στην Ευρώπη προερχόντουσαν από το Τσερνομπιλ ή περιοχές γύρω από αυτό. Τι φορτίο θα έχουν τα αυτοκίνητα που θα πουλάνε οι Ιάπωνες σε όλο τον κόσμο. Μήπως κάθε αντικείμενο το οποίο παράγεται σε κάποια από αυτές τις χώρες ήδη μεταφέρει κάτι το οποίο δεν βλέπουμε. Μη μου πείτε όχι διότι δεν θα σας πιστεψω, μιάς και με μεταφορά εμπορευμάτων και μόνο μεταφέρονται και βακτήρια ιοί και πολλά άλλα τα οποία δεν βλέπουμε ούτε ξέρουμε ή δεν μας λένε -πόσο μάλον όταν μιλάμε για ραδιενεργεια.

Την ξέρετε την παροιμία ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΟΜΕΝΟ. Επίσης γιατί δεν μας λέτε τι διαφορά έχει το φορτίο του ηλεκτρισμού που παράγεται σε πυρηνικά εργοστάσια και κατα πόσο μέσω των καλωδίων μεταφέρεται ήδη κάποια μορφή είδος ή ποιότητα ραδιενεργών ακτινοβολιών και άλλων που όπως θελετε ονομάστε αυτά. Το πιο απλό πείραμα του κόσμου αν κάνω: Αν γεμίσω ένα μπουκάλι με νερό και το αφήσω στον ήλιο να ζεσταθεί και το μετρήσω θα βρώ πολλά που το κάνουν μη πόσιμο. Αν λοιπόν ζεστάνω νερό σε ηλιακό θερμοσίφωνα και μετρήσω το νερό αυτό θα βρώ πολλά που το κάνουν ακατάλληλο για χρήση. Και μη μου πείτε ότι τα συστήματα ηλιακής θέρμανσης νερού έχουν σύστημα αποβολής ραδιενέργειας. Δεν θα σας πω άλλα, νομίζω ότι τα λίγα αυτά σποράκια μπορούν να αυξήσουν την λογική σκέψη σας και να σκεφτείτε περισσότερο πριν δώσετε άλλες εναλακτικές αλλά βλαβερές λύσεις.

Πέρα από όλα αυτά η Φύση πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά μιάς και για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι αυτό σημαίνει ότι υπήρχε πριν το ανακαλύψουμε. Αν αυτό που ανακαλύπτουμε δεν υπακούει στους νόμους της Φύσης δεν λειτουργεί. Αν παραβαίνει κάποιους κανόνες προκαλεί θάνατο σε αυτόν που παραβαίνει τους νόμους της Φύσης. Και σαν τελικό σχόλιο υπενθυμίζω ότι η ανυπαρξία λάθους η ατυχήματος δεν γίνεται -κάθε άνθρωπος που χρησιμοποιεί κάτι κοφτερό πάντα κάποια στιγμή κόβεται λίγο ή πολύ και αυτό είναι ιστορικό γεγονός. Όμως αυτός που κόβεται κόβεται μόνος του και δεν κόβει τα χέρια πολλών εκκατομυρίων άλλων ανθρώπων. Έτσι λοιπόν κάθε τεχνολογία που έχει επιπτώσεις σε όλους τους άλλους που δεν θέλουν θα έπρεπε να απαγορευτεί ως να μειωθούν οι επιπτώσεις μετά από ατύχημα. Πόσα δισεκατομύρια ψάρια και άλλες μόρφές ζωής πέθαναν στην θάλασσα με τις δοκιμές όλων αυτών των ψυχασθενών επιστημόνων και κρατών. Είναι όλοι τους απαράδεκτοι και άρρωστοι ψυχοπαθείς χωρίς λογική και συνείδηση του μεγέθους των συνεπειών των λαθών που κάνουν.
Λογικά κάθε κράτος που έχει πυρηνικά εργοστάσια πρέπει να τα κλείσει διότι κάθε ατύχημα δεν περιορίζεται μόνο στο σημείο της χώρας αυτής -Σταματήστε να μας κοροιδεύτε -δεν τρώμε κουτόχορτο έσείς τρώτε και νομίζετε ότι είμαστε σαν εσάς

=================================================
Η χρήση πυρηνικής ενέργειας έχει κάποια ελπιδα - να τελειώνουμε γρηγορότερα για να έλθει το επόμενο είδος. Ειναι εμφανές ότι όλοι αυτοί που με βίαιο τρόπο κρατούν τα ηνία όλων αυτών είναι εμφανώς άρρωστοι και ψυχασθενείς αλλά δεν το ξέρουν -τους το λέμε αλλά δεν μπορούν να το εννοήσουν διότι έκαψαν τον εγκέφαλό τους. Υπάρχουν τρόποι να γλυτώσει κάποιος ακόμα και από τέτοιου είδους καταστροφές αλλά δεν θα τους τον φανερώσουμε... Θα τους αφήσουμε να καούν για να γλυτώσουν τα δελφίνια που σκοτώνουν και τα ζωντανά ψάρια που τρώνε και η παράνοια που έχουν πάθει με την τεχνολογία. Αρχίζω να πιστεύω ότι η φύση τους βάζει να κάνουν όλα αυτά για να ξεμπερδέψει πιο γρήγορα. Θυμηθείτε ότι περιέργως σώζονται με ασυνήθιστο τρόπο φαινομενικά άσχετα άτομα αλλά ποιος λέει ότι αυτά τα άτομα που φαινομενικά τυχαία σώζονται δεν υπάρχει κάποιος λόγος που σώθηκαν αλλά εμείς δεν  μπορούμε να τον εννοήσουμε. Τους αφήνουμε λοιπόν να τρώνε τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και να φτιάχνουν πυρηνικά εργοστάσια. Αν δείτε γύρω από το Τσερνομπιλ η Φύση μπόρεσε να επιβιώσει αλλά οι άνθρωποι δεν μπορούν. Έτσι λοιπόν για πολλά χρόνια εκεί τα φυτά θα μείνουν απείρακτα και θα εξελιχθούν έτσι ώστε να αντέξουν. Αυτοί που κάνουν τις μα...κ..ες δεν θα αντέξουν. Θα την πληρώσουν αυτοί και τα παιδιά τους που ξεχνάνε μέσα σε 10 δυτερόλεπτα από πού πήραν κάτι και ψάχνουν να βρούν την θέση του. Παρατηρήστε ότι οι συζητήσεις τους δεν έχουν λογική και θυμήσουν επιλήσμονες ανθρώπους. Ξέχασαν ότι όλα όσα χρησιμοποιούν είναι συμβάσεις απλώς για να εννοήσουμε την φύση και νομίζουν ότι με συμβάσεις μπορούν να εξημερώσουν ένα θηρίο τόσο δυνατό στωικό και απαθές που αν θέλει μπορεί να τα κάνει όλα λακούβα και να τα ξαναφτιάξει αργά διότι όλος ο χρόνος είναι δικός της διότι αυτή τον έφτιαξε έτσι ώστε να νομίζουμε ότι υπάρχει ενώ για αυτήν δεν υπάρχει. Παράξενες σχέσεις λέξεων που φροντίζω να λένε κάτι αλλά αν τις δούμε όπως ακριβώς είναι γραμμένες τότε χάνουμε το νόημα που κρύβεται πίσω από αυτές... Αλλιώς θα έλεγα ότι αυτό που εννοούμε δεν έχει την ποιότητα και μορφή που έχουν οι λέξεις. Έτσι και η Φύση. Την ονομάζουμε Φύση αλλά δεν είναι αυτό που βλέπουμε στην λέξη σαν εικόνα και σαν ήχος. Είναι κάτι άλλο που μερικών ο εγκέφαλος μπορεί να δεί και άλλων όχι.
=========================================================================
Οι πολιτικοι είναι πια προφανές ότι είναι ψυχασθενείς και σχιζοφρενείς. Πρέπει να είναι σοβαρά πολύ άρρωστοι. Μετά από τόσα ατυχήματα είναι αποδεδειγμένο πια ότι δεν υπαρχει περίπτωση να μην γίνει ατύχημα διότι η φύση και τέτοιες μορφές ενέργειας δεν ελεγχονται. Κάθε πολιτικός που ακόμα συζητάει τα μέτρα ασφαλειας είναι όντως ψυχασθενής και πρέπει να μην του επιτρέπουν να κυβερνά. Είναι αποδεδειγμενο ότι η φύση είναι ανώτερη από κάθε τεχνολογία όπως και απρόβλεπτη. Όσο συνεχίζουν τόσο την πιέζουν και ξεσπά με όλο και χειρότερους τρόπους. Αυτό που θα εξαφανιστεί είναι εμείς. Η φύση θα συνεχίσει διότι ο τρόπος και οι νόμοι είναι δικοί της. Όλοι αυτοι αρχηγόπληκτοι και ενεργειόπληκτοι ασθενείς ανεγκέφαλοι οι πάσχοντες από το Σύνδρομο του Κόκορα είναι απαρχαιομένο είδος και ευελπιστούμε ότι κάποτε αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη και οι γυναίκες δεν θα γεννάνε πιά τέτοια δίποδα θηλαστικά και θα ευημερίσουμε.

ΓΛΑΥΚΩΨ

 

(σκίτσο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ: "donalone" )

"I": you are n't alone, don