Share |

Μία απαγωγή: Εμείς, τώρα, τι πρέπει να πούμε;

Δεν είναι ένα τα εγκλήματα και οι απαγωγές εκεί στη Συρία. Αυτή, όμως, είναι χαρακτηριστική για το τι συμβαίνει.

Οι εικοσάχρονες Ιταλίδες πήγαν στη Συρία, ως αλληλέγγγυες στους Ισλαμιστές που πολεμούν το καθεστώς του Άσαντ. Η Vanessa Marzullo, 21 ετών και η Greta Ramelli, 20 ετών. Από την 1η Αυγούστου αγνοείται η τύχη τους.
Ίδρυσαν και ανθρωπιστική οργάνωση, για βοήθεια στο λαό της Συρίας:

Assistenza sanitaria in Siria - horryaty (Υγειονομική περίθαλψη στη Συρία)

 Το προφίλ της Βανέσσας γράφει ότι "Εργάζεται στην εταιρεία ":

Solidarietà al popolo Siriano (Αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας)

Οι δύο κοπέλες δεν εργάζονταν, ανθρωπιστικά, προς κάθε κατεύθυνση. Ήταν στο πλευρό των Ισλαμιστών.

Οι δύο οργανώσεις(η μία δική τους) κάνουν αρνητικές αναφορές μόνο για το καθεστώς Άσσαντ.

Π.χ. Μιλάνε για "επίθεση με χημικά" ή για "δύο αγγελούδια που σκότωσε το καθεστώς":

Για τις μαζικές εκτελέσεις, βασανισμούς και αποκεφαλισμούς της Ισλαμικής οργάνωσης δεν λένε λέξη.

Οι δύο κοπέλες "απήχθησαν" από την ISIS, την οργάνωση των Ισλαμιστών και αναζητούνται από τις οικογένειες, τους φίλους και από όλο το "δυτικό κόσμο" των ΜΜΕ κλπ "αδελφών ψυχών" με τους ισλαμιστές.

Για τα ΜΜΕ, απήχθησαν δύο ανθρωπίστριες, γενικώς. Και όχι δύο κοπέλες, που παρασυρμένες από τη μεροληπτική 'δυτική αλληλεγγύη" ,  προσέφεραν ανθρωπιστική και πολιτική βοήθεια στους ισλαμιστές.

Βεβαίως, ξέρουν να καταδικάζουν την ανθρωπιστική βοήθεια που στέλνουν οι Ρώσοι στην Ανατολική Ουκρανία. Δεν καταδικάζουν, όμως, τις δολοφονίες αμάχων από τους Ουκρανούς. Θάθελαν η Ρωσία να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

 

Με άλλα λόγια, οι Ισλαμιστές έχουν συλλάβει δύο κοπέλες που τους υποστήριζαν.

Από Ιταλό δημοσιογράφο, που απέδρασε(;) από τους απαγωγείς, έγινε γνωστό ότι απήχθησαν στα Χαλέπι, όπου ήταν  επισκέπτες στο σπίτι του τοπικού «επικεφαλής του επαναστατικού συμβουλίου".  Ο "δημοσιογράφος" Daniele Raineri είναι κι αυτός ένας υποστηριχτής των "απελευθερωτικών δυνάμεων" της Συρίας, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σωρεία ψευδών ειδήσεων και άρθρων Ένας φίλος των κοριτσιών έχει πει ότι τα δύο κορίτσια έφυγαν από την Ιταλία για Συρία, μαζί με τον Raineri, στις 28 Ιουλίου.  Η ιταλική δικαιοσύνη ελέγχει το ρόλο του στην υπόθεση. Ξέρει περισσότερα από όσα θα πει.

Τι να πουν, τώρα, οι δύστυχοι συγγενείς;

" Οι κόρες μας ήταν αφιερωμένες στη Δικαιοσύνη".

("Στη δικαιοσύνη", όπως τους την έμαθαν κάποιοι).

Και οι συγγενείς, στην επιστολή  - έκκληση για τα κορίτσια τους γράφουν:

"Η κατάσταση στη Συρία είναι δραματική: το καθεστώς, το οποίο για πάνω από σαράντα χρόνια έχει καταστολή ολόκληρο το έθνος συνεχίζει την επίθεσή του στις πόλεις που χρησιμοποιούν τη δύναμη του αέρα και το στρατό, φείδεται βόμβες, συμπεριλαμβανομένων των χημικών".

Οι δύστυχοι, για να βγουν από το αδιέξοδο, μια και γνωρίζουν ότι δεν ήταν ο Άσαντ που έπιασε τα κορίτσια τους, βρήκαν τι φταίει:

"Υπάρχουν τουλάχιστον 26 ομάδες ξένων μισθοφόρων, με διάφορα ακρωνύμια και ονόματα, που αγωνίζονται ενάντια στο λαό και τη συριακή αντίσταση. Αυτοί οι τρομοκράτες, αμοιβόμενοι, ένοπλοι, σταλμένοι από το εξωτερικό, εισβάλλουν στις απελευθερωμένες περιοχές και πραγματοποιούν εκτελέσεις, απαγωγές, εγκλήματα κατά του άμαχου πληθυσμού και εναντίον των ανταρτών που προσπαθούν να υπερασπιστούν τη Συρία και το λαό της".

Τι να πούνε; Ποιος πληρώνει και στέλνει τους μισθοφόρους;

Ποιοι, όμως, είναι αυτοί που έπεισαν εκατομμύρια ανθρώπους ότι ο Άσαντ είναι ο εγκληματίας και οι ισλαμιστές είναι οι αγωνιστές της ελευθερίας και της δικαιοσύνης;

Εκείνη η Χεζμπολάχ του Λιβάνου, που κάποιοι έχουν αποκαλέσει "τρομοκρατική",  πολεμά τους Ισλαμιστές του Ισλαμικού κράτους.

Και δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα αίτια που έχουν εκθρέψει αυτήν την ισλαμιστική πρακτική: “την οικονομική και  στρατιωτική υποστήριξη των τρομοκρατών σε συνδυασμό με την πολιτική και  δημοσιογραφική προστασία που τους παρέχεται” .  Ακόμη έκανε λόγο για “τη σιωπή της Διεθνούς Κοινότητας όσον αφορά τα εγκλήματα που διέπραξαν οι τζιχαντιστές στο Ιράκ και την Συρία“.Όλα αυτά , σύμφωνα με την Χεζμπολά συμπεριλαμβάνονται στις “αιτίες του αποτρόπαιου εγκλήματος”.

Τι να που οι συγγενείς, μέσα στην απελπισία τους, όταν όλοι γνωρίζουν ποιος χρηματοδότησε και στήριξε την "αντίσταση" των ισλαμιστών";

Βεβαίως, το γράμα υπογράφει ο θείος Dr. Mohamed Nour Dachan.

Κάποια πράγματα εξηγούνται και έτσι. Είναι σεβαστές οι συγγένειες.

 

 

Μπορεί να λένε ότι θέλουν κυβερνήσεις και ΜΜΕ.

Οι Ισλαμιστές σφάζουν, σταυρώνουν, αποκεφαλίζουν.

Τώρα, ο Ομπάμα το λέει "καρκίνωμα" που πρέπει να αφαιρεθεί. Ως χτες, ήταν "μαχητές της Ελευθερίας". Όπως κάποτε ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν:

Υποκριτική είναι η αλλαγή στάσης.

Θα διαιωνίσουν έναν πόλεμο, που οι ίδιοι προκάλεσαν. Το χρειάζονται το "ισλαμικό κράτος". Το οποίο, μέχρι σήμερα, στρέφεται μόνο κατά των εχθρών του Ισραήλ. Πιο πολλά να περιμένουμε από τη βοήθεια που θα προσφέρει η Ρωσία και το Ιράν.

Ο πρώην πράκτορας της CIA, Edward Snowden, εξέφρασε τη θέση, ότι ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνάντι, έχει εκπαιδευθεί από το Ισραήλ.

Το λένε και άλλες μουσουλμανικές πηγές, οι οποίες προσθέτουν ότι έχει ζήσει (εκπαιδευθεί;) 4 χρόνια στις ΗΠΑ.

Κάτι ξέρουν περισσότερο από μας.

 

 Ευχόμαστε τα κορίτσια να βρεθούν και να επιστρέψουν στην οικογένεια τους.

Δεν θα πούμε "καλά να πάθουν".

Θα πούμε να προσέχουμε τι λένε οι "ειδήσεις" των Κυρίαρχων του πλανήτη.