Share |

Κάτω τα χέρια από τον ΓΑΠ

Όλοι αυτοί οι φωνασκούντες κατά του ΓΑΠ είναι πράκτορες ξένων και τραπεζικών δυνάμεων. Θέλουν να δημιουργήσουν στη χώρα "κενό εξουσίας". Θέλουν να γεμίσουν με την κενότητα τους και την πρακτορική νοοτροπία τους την πληρότητα που προσφέρει η διακυβέρνηση ΓΑΠ.

Τα έχει όλα: Θρίλερ, σασπένς, κωμωδία, δράμα, ιλαροτραγωδία. Όλα σε ένα. Και οι "ολίγιστοι" σε όγκο και ανάστημα τολμούν να τον αμφισβητούν. Πού θα ξαναβρούμε ογκόλιθους, σαν τον Βενιζέλο ή τον Πάγκαλο, να αντιπροεδρεύουν, ταυτόχρονα; Να λένε άλλα το πρωί και άλλα το μεσημέρι, κάνοντας και μια μικρή τροποποίηση ως το βράδυ;

Το βράδυ θα πάρουν την απάντηση: Η καλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα του κόσμου θα στηρίξει ΓΑΠ.

Έχουν γνώσιν οι φύλακες.

Δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να στερήσει από το λαό, τα επόμενα επεισόδια, πόκερ, χαρτομαντίας, εθνικής υπερηφάνιας και ψυχικής ανάτασης.

Ο θεός μας, η αγάπη μας, ο έρωτας μας, ο καλύτερος ηθοποιός και άνθρωπος του κόσμου, ο Θανάσης Βέγγος, δεν μπόρεσε σε όλη του τη ζωή να μας χαρίσει τέτοιες στιγμές δράματος, γέλιου, ευτυχίας και δυστυχίας, όλα σε ένα και σε μια μόνο ταινία.  Ο Θανάσης δεν μπόρεσε να φτάσει ως τις Κάννες, για να πάρει βραβείο από τα χέρια των κυρίαρχων της Ευρώπης. 

Ο ΓΑΠ πήγε, το πήρε και ...πανηγύρισε.

(Μόλις, διαπράξαμε βαρύτατη ιεροσυλία, αλλά μόνο με τον παμμέγιστο Θανάση, μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό που βλέπουμε).

Σε ποια γωνιά του πλανήτη, σε ποια πολυβραβευμένη ταινία, θα ακούσουμε, ξανά, την ατάκα: "το δημοψήφισμα ήταν μπλόφα, για να αναγκαστεί ο Σαμαράς να δεχτεί συγκυβέρνηση". Και μόλις ο Σαμαράς είπε το μεγάλο ΝΑΙ, (το ΟΧΙ, το λένε άλλοι), ο μέγας ΓΑΠ του την έσκασε.Θα παραμείνει πρωθυπουργός, γιατί τον θέλει ο λαός. (Σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο).

Σε ποιά άκρη του κόσμου, σε ποια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή θα δείτε αυτόν που βρίζει το πρωί, να ψηφίζει το βράδυ;

Ο δολοφόνος με το πριόνι και ο Σαρλό σε ένα.

Ευτυχώς, η παράσταση θα συνεχιστεί. Τα παπαγαλάκια των τραπεζιτών θα συντριβούν κι εμείς θα πλημμυρίσουμε απολαύσεις. Η ψυχή μας θα ψυχαγωγηθεί, και θα ξεχάσουμε τα κομμένα ρεύματα , τις κομμένες δουλειές, συντάξεις και μισθούς.  Χαλάλι τους όλα. Για πρώτη φορά, στην παγκόσμια ιστορία, η παρακολούθηση της τηλεόρασης αποκτά νόημα. Ζήτω  η ελληνοτουρκική τηλεόραση.

ΓΑΠ ως την αιωνιότητα. Αμήν.

 

 

ΣΗΜ.

"ο κύριος Ξυνίδης είναι αρσενικό παλιάς κοπής και ντόμπρος. αποκάλεσε την Καϊλή "καλτσοδέτα". αν αύριο αποκαλέσω εγώ την Παπαδημητρίου "κυλότα" θα είμαι σεξιστής. αυτός ο κόσμος είναι πολύ άδικος." (Κ.Κ.Μοίρης)

Τέτοιες στιγμές, πού θα τις ξαναβρείτε; Η κυρία Καϊλή θα ψηφίσει ΓΑΠ. Και ο ήρωας Ξυνίδης θα ξυνίσει τα μούτρα του και θα φορέσει καλτσοδέτες.

Πού θα δείτε την κολητή της Ντόρας να ψηφίζει ΓΑΠ; Στην ελληνική βουλή, το βράδυ. Αυτό είναι έργο!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ.

Σεξιστές! Ε, σεξιστές!

 

(εικόνα "chasing rabbits" και προτεινόμενο βίντεο, από τον Δον ΨΥΧΩΤΗ)