Share |

ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Η παράταξή μας αυτή την περίοδο ασχολείται με την οργάνωση του νέου Δήμου μας

Αναφορικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ανώνυμες επιστολές και σχόλια που αναρτώνται στο διαδίκτυο και που αφορούν πράξεις ή συμπεριφορές πρώην στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας, θέλουμε να κάνουμε γνωστά τα εξής:

 

Η Δημοτική παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» καταδικάζει την μέθοδο της δημοσιογραφίας ή των αποκαλύψεων δια μέσου ανώνυμων επιστολών και άρθρων από άγνωστους πολίτες.  Η δική μας φιλοσοφία είναι ότι ζούμε σε μία δημοκρατία που δεν έχει ανάγκη    από «μασκοφόρους» δημοσιογραφούντες αλλά από πολίτες που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και το δικαίωμα να την καταθέτουν επώνυμα. Άρα κάθε προσπάθεια εμπλοκής στελεχών μας σε ενέργειες αποστολής ανώνυμων επιστολών, είναι κακόπιστη και καταδικασμένη να πέσει στο κενό.

 

Πέραν της μεθοδολογίας που σαφέστατα καταδικάζουμε, θέλουμε να γνωρίζουν οι πολίτες του νησιού μας, ότι η παράταξή μας, ούτε και για το παρελθόν, αλλά ούτε και για το μέλλον θα συγκαλύψει οποιοδήποτε φαινόμενο φαυλότητας. Πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση μας παραμένει η διαφάνεια και η τήρηση της νομιμότητας ανεξάρτητα από το ποιος πλήττεται πολιτικά και ποινικά. Κανείς δεν έχει ασυλία και κανείς δεν είναι υπεράνω των νόμων για εμάς, σε όποια θέση κι αν έχει χρηματίσει.

 

Η παράταξή μας αυτή την περίοδο ασχολείται με:

Α) Την οργάνωση του νέου Δήμου μας

Β) Την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν από τα δεκάδες εκατομμύρια χρεών που παρέλαβε ως προίκα η νέα δημοτική αρχή.

Γ) Την εκπόνηση του νέου στρατηγικού σχεδίου του Δήμου μας που η υλοποίησή του θα τροχοδρομήσει το νησί μας στις λεωφόρους της ανάπτυξης και της προοπτικής.

Στόχος μας η πρόοδος και η ανάπτυξη του νησιού και τίποτε άλλο πέραν αυτού.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Ισχυρής Κεφαλονιάς».