Share |

Ιδρυση Συναδελφικής Κομπανίας

Στο Αργοστόλι, συγκεντρώθηκαν παραγωγοί έργων τέχνης, χειροτεχνίας και προϊόντων οικοτεχνίας (ξυλογλύπτες, κεραμίστες, υαλοτέχνες, αγιογράφοι, κατασκευαστές κοσμημάτων, κατασκευαστές παραδοσιακών επίπλων, παραγωγοί σαπουνιών,  αιθέριων ελαίων, σπιτικών γλυκών, μαρμελάδων και συσκευασμένων παραδοσιακών τροφίμων).

Αποφάσισαν να διερευνήσουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ευρύτερης συνεργασίας των ανθρώπων της τοπικής παραγωγής και τέχνης, η μορφή της οποίας θα εξεταστεί, περαιτέρω. Σκοπός η, από κοινού, προβολή, προώθηση και διάδοση της ζώσας τέχνης της Κεφαλονιάς και η γνωριμία των κατοίκων και των επισκεπτών με αυτήν.

 

Απευθύνουν πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και επιθυμούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση του συνεργατικού σχεδίου. 
Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής, η αποδοχή ότι οι σχέσεις συνεργασίας θα βασιστούν στην ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη, την αλληλοβοήθεια και τη φιλία, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που στεριώνουν και πρέπει να διέπουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις των ανθρώπων.  

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 
ithacanet.gr@gmail.com 
και στο κινητό 6932457089
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΗΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ