Share |

Θεέ μου: Το Βατικανό μόλις δημοσίευσε έκθεση προτείνοντας Παγκόσμια Κυβέρνηση για έξοδο απ' την κρίση

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι απολύτως αληθινό: Σε έκθεση για την κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισης της που δημοσίευσε μόλις το Βατικανό, αναφέρεται πως χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση – Η έκθεση που μπορείτε να βρείτε εδώ, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σχέδιο για τη σταδιακή δημιουργία μίας υπερεθνικής αρχής, ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.

XrimaNews.gr

 

ΣΗΜ. "Ι":

Για να βρεις τι συμβαίνει σήμερα, κάποιες φορές πρέπει να ανατρέξεις στην ιστορία.

Κάποια στιγμή η δημοκρατία της Φλωρεντίας (ναι, δημοκρατία) χρειάστηκε να χρηματοδοτήσει έναν από τους πολλούς πολέμους, που διεξήγαγαν οι πόλεις της Ιταλίας μεταξύ τους.

Τότε, νόμιζαν πως χρήμα είναι μόνο το νόμισμα από μέταλλο.

Για να μη φορολογήσει τους πολίτες της, σαν καλή δημοκρατία που ήταν, σκέφτηκε να δανειστεί από αυτούς και όσοι πολίτες δώσουν χρήματα, θα ανταμειφθούν με τόκο.

Έτσι εμφανίστηκαν στον κόσμο τα πρώτα (δημο) κρατικά ομόλογα! Για να μη φορολογήσουν και για να ανταμείψουν τον πολίτη που θα δώσει τον οβολό του!

Κάθε συνειρμός και σύγκριση  με το σήμερα, είναι επιτρεπτά.

Τα πρώτα, λοιπόν, κρατικά ομόλογα είχαν μια ασήμαντη συνέπεια:

Η ιδέα άρεσε και επαναλήφθηκε αρκετές φορές. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί η δημοκρατία της Φλωρεντίας, που έζησε μόνη αρκετούς αιώνες, σε εκείνους τους σκοτεινούς χρόνους της φεουδαρχίας. Ο λόγος ήταν απλός. Τα περισσότερα χρήματα τα έδιναν αυτοί, οι οποίοι τα είχαν, με αποτέλεσμα η εξάρτηση από μια χούφτα ολιγάρχες να οδηγήσει σοτν εκφυλισμό της δημοκρατίας.

Κάθε σύγκριση με το σήμερα είναι , επίσης, επιτρεπτή και επιβάλλεται.

Ποιοι , όμως, ήταν αυτοί οι "ολιγάρχες"; Είχαν όνομα και το όνομα αυτών: Μέδικοι. Οι Ροθτσιλντ της εποχής.

Δύο από αυτή την οικογένεια έγιναν πάπες και έτσι τέλειωσε το ανάθεμα της καθολικής εκκλησίας προς τους τοκογλύφους.

Η κατάρα του Βατικανού και ο προορισμός του 7ου και πιο ζεματιστού καζανιού της κόλασης, για τους τοκογλύφους, τελείωσε και το Βατικανό έγινε Τράπεζα.

Έτσι, απλά.

 

Εικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ