Share |

Η ΠΛAΤΕΙΑ,Η ΚΕΡΑΤΕΑ,Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Εκατοντάδες κάτοικοι παραμένουν αυτή την ώρα στο μπλόκο της Κερατέας, όπου η κατάσταση προς το παρόν είναι υπό έλεγχο.

Προηγουμένως, σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, από τα οποία τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας 65χρονος και δύο νεαροί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας τραυματισμός οφείλεται σε ευθεία βολή δακρυγονοβόλου και οι τραυματίες έλαβαν περίθαλψη από τους κατοίκους της περιοχής. 

Μαρτυρίες κατοίκων έκαναν λόγο για αποπνικτική ατμόσφαιρα, εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης χημικών που έκαναν οι αστυνομικοί, προκειμένου να τους απωθήσουν.

Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε  στη zougla.gr και ανέφερε ότι οι δυνάμεις των Μ.Α.Τ. ενισχύθηκαν, καθώς κατέφθασαν ακόμη δύο κλούβες στο σημείο. Όπως είπε, οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους περικυκλώσουν.

Ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας ίπτατο πάνω από την Κερατέα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ ενισχύθηκαν με ακόμα τρεις διμοιρίες.

 

Ο "εργολάβος" εξακολουθεί να πολιορκεί την ελεύθερη περιοχή της Κερατέας,χρησιμοποιώντας τις "κρατικές" δυνάμεις καταστολής.

Ποιός εξακολουθεί να δίνει τις οδηγίες στον υπουργό "προστασίας" του πολίτη( τελευταίο πρόεδρο της πάλαι ποτε ΕΦEΕ);

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ,που η ψυχή του,(εχει και ψυχή!!) ήταν σήμερα με τους διαδηλωτές, ο "επικίνδυνος" σωσίας του, που παριστάνει τον πρωθυπουργό στην Ελλάδα ή ο "εθνικός" mega-εργολάβος;

Ακόμη δεν έχει καταλάβει η Σοσιαλιστική διεθνής οτι οι Ελληνες δεν θέλουν πλέον τους παπαπνδρεικούς πασοκους να τους διοικούν;

Τόσο αποκομμένοι απο το κοινωνικό σώμα μέσα στη γυάλα γυαλί της TV, που νομίζουν οτι θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αυτούς και τους επαγγελματίες "χειρουργούς" της ενημέρωσης τους.

Νομίζουν οτι μπορούν τα αφεντικά εκδότες, golden δημοσιογράφοι, να μιλούν για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Τόσο χαμένο το έχουν...

Ο "γίγαντας" απο σήμερα έχει αρχίσει ν ανασηκώνεται "φύλακες Ηρακλειδείς του πασοκικου παρακράτους γρηγορείτε", αλλά δυστυχώς για σας επι ματαίω,το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Το σύνθημα που συγκλόνιζε σήμερα τη μεγαλειώδη πορεία της Αθήνας ήταν το "απαοκαλυπτικό" 

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!!!!

 

πασοκοΣοσιαληστές είσαστε πλέον γυμνοί, το ίδιο και ο βασιληάς καρνάβαλος σας, και όπως μας έλεγε  ο Αλέκος στη Σταδίου,παρακολουθώντας τα αίσχη του "στρατού" σας, δεν έχετε καν την "πολιτισμένη" συμπεριφορά του Αιγυπτιακού στρατού.

Καλό ταξίδι υιέ του πατρός απο σήμερα η πορεία σου δεν έχει επιστροφή.

Σήμερα μπήκε το πρώτο αίτημα ποιος θα έχει τον "έλεγχο" της πλατείας του Συντάγματος των Ελλήνων,ο Ελληνικός λαός ή εσείς;

Οτι και να κάνετε η πλατεία θα παραμείνει  δική μας δηλαδή Ελληνική!

Η ωρα της Συντακτικής πλησιάζει,G.Papandreou jr, ask somebody of your Greek friends to explain you in English, Συντακτική εθνοσυνέλευση απαιτούμε και θα την έχουμε  και όχι αλλαγή του συντάγματος.

Ειναι σηματική η  διαφορά απο αυτό που θέλεις να μας κάνεις, σε σχέση με αυτό που απαιτούμε, go home!!!

 

 

(μας ήρθε από τον Georgios Trs, σκίτσο : Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)