Share |

ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι αύριο Σάββατο 12-5 έρχεται στην Κεφαλονιά το πρώτο φορτίο πατάτας από την Άνω Βροντού Σερρών (μια νταλίκα με 25 τόνους πατάτα) για να διανεμηθεί σε όσους έχουν εγγραφεί στις λίστες παραγγελιών μας.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να τηρήσουν τις ώρες προσέλευσης που τους έχουμε προαναγγείλει τηλεφωνικά η μέσω μηνύματος στα κινητά τους για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται από χρονική άποψη.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί τέτοιο εγχείρημα, ζητάμε την κατανόηση όλων, τη συμμετοχή και τη συμβολή στην αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Για όσους αδυνατούν να προσέλθουν (λόγω εργασίας η για οποιαδήποτε άλλη αιτία)  την συγκεκριμένη ώρα που τους έχει αναγγελθεί μπορούν  να αποστείλουν οποιονδήποτε συγγενή φίλο η γνωστό τους να την παραλάβει αντί αυτών δηλώνοντας μόνο τα στοιχεία της παραγγελίας.

Η αποστολή των μηνυμάτων θα αρχίσει από σήμερα το μεσημέρι της  Παρασκευής και  θα υπάρχει δυνατότητα για τους συμπολίτες μας που δεν πρόλαβαν να μπουν στις λίστες μας να εγγραφούν για την επόμενη παραγγελία 25 τόνων σε κάποια από τα μέλη μας που θα παραβρίσκονται στο χώρο της παράδοσης από τις 7.30 το πρωί ως τις 2.30 μετά το μεσημέρι.

Ο χώρος παράδοσης της πατάτας είναι μπροστά από την είσοδο του σταδίου Αργοστολίου στον Κούταβο και η παράδοση θα γίνει από τις 7.30 ως τις 2.30 του Σαββάτου. Αυτό είναι το πρώτο φορτίο μας και θα προσέλθουν για παραλαβή μόνο όσοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά η με μήνυμα στο κινητό τους.

Ένα μέρος από το φορτίο 200 κιλά η εθελοντική ομάδα δράσης  Κεφαλονιάς το δωρίζει στο φιλόπτωχο ταμείο Αργοστολίου και Πόρου.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους συμπολίτες μας που στήριξαν αυτό το κίνημα που μόλις ξεκίνησε στο νησί μας και τους ανώνυμους συμπολίτες μας που αγόρασαν μεγάλη ποσότητα πατάτας για να την προσφέρουν στο φιλόπτωχο ταμείο Κεφαλονιάς.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

("Ι": E, ρε, ξεφόρτωμα πούχει να πέσει!Ψυχραιμία και ...όλοι (σχεδόν) θα πάρετε. Ακολουθεί και άλλο φορτίο, αν δηλώσετε συμμετοχή)

 

Εικόνα από τον Δον ΨΥΧΩΤΗ: οι πατατοφάγοι Κεφαλονιάς  ευχαριστούν