Share |

Ελληνας ή φιλέλληνας ?

…Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες η δουλειά κάνει τους  άντρες...Μ.Λοίζος-Λ.Παπαδόπουλος.

Θα μπορούσε άραγε ποτέ ο «αρκουδιάρης» που νομίζει οτι «χορεύει» ζειμπέκικο,να χορέψει  αυτό το χασάπικο?

Δύσκολο να τον φανταστώ και απίθανο για τον ίδιο αν καταλάβαινε το νόημα του τραγουδιού ,το γιατί , ας προπσαθήσουμε να το πούμε με δυό λόγια.

Ας πάρουμε κάποια  πραγματικά γεγονότα.

Διαθήκη του πατέρα: «στα παιδιά μου αφήνω το όνομα μου».

Με δεδομένη την άποψη του Ανδρέα που  θεωρούσε τον ΓΑΠ «εξαρτημένο» από τη μητέρα του. Πού όμως επέτρεπε την εξωθεσμική πολιτική λειτουργία της Μάργκαρετ.

Οι «ιθαγενείς» δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι κληροδοτώντας τους την νομή του ενός από τα δύο κόμματα εξουσίας ουσιαστικά τούς άφηνε τη μισή Ελλάδα!

Γεγονός που αποκαλύφθηκε ανοιχτά κατά την δικαστική διαμάχη της Οικογένειας Παπανδρέου με το περιοδικό NEMECIS την περίοδο 2001-2004, ότι η Μάργκαρετ καθοδηγούσε διαχρονικά μια καθαρά αμερικανικού τύπου «καμπάνια» (lobbying) για πολιτική ανέλιξη του Γιώργου και για εδραίωση της Οικογένειας σαν κανονική δυναστεία.

Τι έλεγε  ο κ.Πάγκαλος οταν για τον σημερινό πρωθυπουργο οταν ηταν ΥΠΕΞ  «η επίσημη γλώσσα στους διαδρόμους του Υπουργείου είναι η Αγγλική».

 

Ας αναρωτηθεί ο καθένας μας τα έργα και τις ημέρες του σημερινού πρωθυπουργού και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

Σχέδιο Ανάν, ΝΑΙ!

Σχέση με ΜΚΟ (με πρώτη και καλύτερη την μητέρα του,όλος ο «πολιτικός» του περίγυρος κινείται μέσα σε αυτές,έχεις πρόβλημα με τις ΜΚΟ,κανένα αρκεί να,μην ασκούν πολιτική,αρκεί να μην έχουν «αθέατες» πηγές χρηματοδότησης,αρκεί να γνωρίζω όλη τη διακλάδωσή τους,αρκεί να μην υποκαθιστούν την «εκλεγμένη»κυβερνηση,τότε έχω,τότε υπάρχει μείζον θέμα δημοκρατίας.

Παγκόσμια διακυβέρνηση,υποταγή δηλαδή στην νεοταξίτικη παγκοσμιοπίηση.

Τι  δείχνει η πορεία του, τι επιθυμεί για την Ελλάδα ?

Η κληρονομημένη οικογενειακή επιχείρηση, το ΠΑΣΟΚ, εκτός από το ότι του είναι terra incognita, στο μεγάλο τμήμα του είναι ιστορικά, ιδεολογικά και συμφεροντολογικά αντίθετο σε αυτά που πρεσβεύει : τον νεοφιλελευθερισμό ως παγκόσμια επιταγή και την παγκοσμιοποίηση ως δεδομένο προς υποταγή.

Έτσι, αυτός θέλει ένα δικό του μεταλλαγμένο προσωποπαγές κόμμα. Με ένα στρώμα κομματικών γραφειοκρατών αποϊδεολογικοποιημένο και έτοιμο για όλα, να τον ακολουθεί τυφλά, δίχως πολιτικές θέσεις, για λόγους υπαρξιακούς.

Εμμονή στην εθνική αλλοίωση της Ελλάδας

Παλιά είχε δηλώσει ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»!!!!

Τελικά τι είναι Ελληνας ή φιλέλληνας,το σίγουρο είναι ένα δεν είναι πατριώτης!

Και εδώ είναι το σημείο που θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τις προσωπικές ευθύνες και το χρέος μας, να βγάλουμε την πατρίδα από τα αδιέξοδα,χρειαζόμαστε ένα άλλο πραξεολόγιο μια άλλη πορεία...

 

GEORGIOS TRS