Share |

Εγώ αποσύρομαι. η μετα ΓΑΠ εποχή σφραγίζεται απο την δική του πλέον παρουσία και στις πλατείες!

Κάτω τα χέρια από τον ΓΑΠ!
Επιτέλους ο αντιεξουσιαστής της εξουσίας είναι και πάλι κοντά μας, στις πλατείες, στους κοινούς αγώνες για τη δημοκρατία των αγορών, για το σοσιαλισμό της πάρτης μας.

Σύντροφε πρόεδρε σε καλωσορίζουμε  κοντά μας, έδειξες σε όλους τι σημαίνει να είσαι Παπανδρέου και να μη διστάζεις για τίποτε, προκειμένου να διατηρήσεις την «ακεραιότητά» σου, ως κληρονόμος ενός ρολογιού και ενός ονόματος.
Έδειξες το δρόμο σε όλες και όλους ότι ακόμη και ένας άνθρωπος μόνος του, μπορεί προκαλέσει τέτοιο ρήγμα στο κοινοβουλευτικό πολιτικό μπαλαμούτι, ώστε  να εξαναγκάσει ακόμη και την κ. Μέρκελ να επιτρέψει στο ομόσπονδο κρατίδιο της Ελλάδας χωρίς να κάνει εκλογές να «σχηματίσει» δική του κυβέρνηση.
Επιτέλους ο τόπος ανάπνευσε η Νέα Δημοκρατία είναι ξανά στην κυβέρνηση έστω και συνεταιρικά με τους «τυχοδιώκτες» του πασοκ, όπως δήλωνε μόλις λίγες ώρες πριν ο μέγας πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς.
Έτερος  μεγαλοαντιμνημονιακός μονομάχος του γνωστού δόγματος, μίγμα άλλης οικονομικής πολιτικής.

Μήνυμα προς όλο το εγχώριο πολιτικό προσωπικό, ο ΓΑΠ σας πήρε και τα σώβρακα, ειδικώς σε Ευάγγελους,  Αννούλες, Λοβέρδους κλπ,κλπ
Εμπρός στο δρόμο της κ. Εύας Καΐλα ή καΐλή   που έσωσε τη χώρα από την χρεοκοπία.
Μη ρωτήσετε εμάς  από ποια χρεοκοπία, την κ. Λούκα του άρθρου 37 να ρωτήσετε.
Εμείς σταθερά και αταλάντευτα στηρίζουμε ΓΑΠ για ακόμη χειρότερες νύχτες, τις μέρες τις ξέρουμε, μας το υπενθύμισε ο ηγέτης που κατήγγειλε τον βυζαντινισμό από βήματος βουλής και δήλωσε αμεσοδημοκράτης (αυτός που τσάκιζε στο ξύλο τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος) με την προκήρυξη του δημοψηφίσματος ,που δεν έκανε ποτέ!( αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία)
Ο «πρωθυπουργός» που πολεμήθηκε όσο κανένας γιατί τα έβαλε με τα μεγάλα συμφέροντα( δεν τα κατονόμασε ποτέ),ο πρωθυπουργός που τον παρεξήγησαν γιατί ζήτησε την αποποινικοποίηση της κάνναβης , ο πρωθυπουργός που θα γίνει ο μεγάλος τιμονιέρης των αγώνων μας.

Βεβαίως η μεγάλη αλήθεια είναι οτι οι ασιατικές αγορές σ λίγο θ ανοίξουν και με την παρουσία ισχυρής πλέον κυβέρνησης στην Ελλάδα θα σταματήσουν το speculation απέναντι στη φιλολαική πολιτική της πολιτικής ελίτ της Ε.Ε.

GAP CUT. Haircut στις ζωές μας!

Ιαβέρης ο Τάφιος

(εικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)