Share |

Δημοτικά Τέλη και "Ράδιο Κεφαλονιά"

δημιουργός:Δον Ψυχώτης

Αντίσταση.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο ΟΥΤΕ δεν ακούστηκε μια φορά το θέμα του χρέους των δήμων. Και πώς να ακουστεί, αφού ο βασικός αντίπαλος της σημερινής δημαρχίας δεν είχε χρέη και ο βασικός υποστηρικτής, δήθεν αντίπαλος, ήταν πρώτος σε χρέος!

Την επομένη των εκλογών και ως τώρα το "επικοινωνιακό" (τρομάρα τους) επιτελείο της δημαρχίας έχει εξαπολύσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων και μιλά για το χρέος, που παρέλαβε. ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ!

Παρ΄εκτός και μας πουν, όπως ο Γ.Α. Παπανδρέου (επικοινωνιακά παιδιά του είναι) , πως δεν το ήξεραν, όταν έταζαν δεξιά και αριστερά.

Προφανής σκοπός τους, μετά τις "χορηγίες" δημάρχου και τις μεγάλες προσωπικές "υποχρεώσεις" του είναι να φάμε το γλιφιτζούρι και να αποδεχτούμε τα τέλη.

Παλιό και πολλές φορές αναμασημένο το κόλπο.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ.

Ο Καλικράτης έγινε για να υπάρξει οικονομία. Τις ορέξεις για χλιδή και βλαχομπαρόκ της νέας δημαρχιακής αρχής ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ANΘΡΩΠΩΝ - ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, όπως προσπαθούν να μας καταντήσουν.

Nα πάψει να σκέφτεται ο κ. δήμαρχος το δημοτικό και παντελώς περιττό ΡΑΔΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, γιατί δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό ένα νέο φορτίο δημοτικών τελών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας , ας υπερασπιστούν τους δημότες , που τους ψήφισαν.

Δεν τελειώσαμε. Και δεν έχουμε καμία όρεξη να μας τελειώσει η βλακεία και οι χλιδάτες ορέξεις των παιδιών του Πάγκαλου.