Share |

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ : ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τους βρίσκουμε σαν επαγγελματίες σχολιαστές σε δημοφιλείς ιστοσελίδες. Φαίνονται, γιατί αν δει κάποιος το προφίλ τους θα δει ότι έχουν κάνει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (2-4 έτη) 10 έως 25 χιλιάδες σχόλια.

ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Είναι Ευρωπαϊστές, Αριστεροί, Αμερικανολάτρες και Συριζαίοι.  

Τρόπος σκέψης:

1) Το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ είναι αριστερό.

2) Κάθε τι που υμνεί δικαιώματα, αλλά δεν ενοχλεί τους τραπεζίτες είναι αριστερό.

3) Ό,τι ενοχλεί τους τραπεζίτες είναι "εθνικιστική συνομωσιολογία". 

 Παράδειγμα:

Πανηγυρίζουν για την εκλογή 2 μουσουλμάνων γυναικών στο Αμερικάνικο Κογκρέσο:

-https://www.protagon.gr/epikairotita/ilxan-omar-mia-somali-mousoulmana-prosfygas-gia-to-kogkreso-44341716759

- https://info-war.gr/mipos-o-tramp-den-echase-tis-ekloges-toy-ari-chatzistefanoy

Η μία είναι Σομαλή και η άλλη Παλαιστίνια.

---

Ρίχνουμε μια ματιά σε σελίδες του εξωτερικού γύρω απ΄ το θέμα και βρίσκουμε:

Η Σομαλή: Η [Ilhan Omar] δεσμεύθηκε να «καταπολεμήσει κάθε ρατσιστική και καταπιεστική δομή, οι οποίες πρέπει να αποδιοργανωθούν» και επέκρινε τον πρόεδρο για τη σκληρή μεταχείριση των μεταναστών».

«Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μου, δεν δίνω ένα όνομα - τους λέω την αλήθεια - είναι η ισλαμοφοβία, ο ρατσισμός, η πατριαρχία, η ξενοφοβία και ο μισογυνισμός. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κερδίσουν »

Η ταξική αριστερά έγινε η αριστερά της γλυκύτητας.

β) Η Παλαιστίνια στην καταγωγή, στηρίζει σθεναρά το Ισραήλ

Η αριστερά δεν ενδιαφέρεται πια για τις ιδιαίτερες απόψεις τους ή για την ουσία της πολιτικής τους, αλλά για το επιφανειακό: "Είναι μετανάστριες". Είναι μία αριστερά της πλάκας και του life style. 

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ:

Η αριστερά σήμερα είναι συστημική, φιλοαμερικάνικη, δηλ. φιλοϊμπεριαλιστική, ευρωπαϊστική, δηλ. υπέρ της τραπεζιτικής Ε.Ε. και Φιλοσιωνιστική, κρατώντας, όμως σημαίες της Παλαιστίνης.
Είναι «αντιεθνικιστική» και «διεθνιστική», που στην πραγματικότητα σημαίνει ότι είναι υπέρ της Διεθνούς των Τραπεζιτών, γιατί άλλη Διεθνής δεν υπάρχει σήμερα. Καθώς φαίνεται, αυτή η τελευταία θα πρέπει να μετονομαστεί σε «Νέα  Διεθνή των Εργατών»(Πρόκειται για την 
5η Διεθνή, σύμφωνα με την μαρξιστικογενή αρίθμηση).

---

Βεβαίως, υπάρχει και μία άλλη αριστερά σε διάφορες παραλλαγές, η οποία διαφέρει από τον σύριζα μόνο στο όνομα. Κατά των τραπεζιτών δεν είναι καμία παραλλαγή, ενώ υπάρχει αφθονία διεθνισμού, σιωνισμού και λοιπών χαρακτηριστικών.

---

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ".  

Έχοντας ακριβώς τα ίδια πολιτικά χαρακτηριστικά, βρήκαν τη Μεγάλη Διαφορά τους στη λαθραία μετανάστευση – προσφυγικό. Δευτερευόντως έχουν και κάτι διαφορές σε «δικαιώματα» «μειονοτήτων», για να δείξουν ότι έχουν πολλές και βαθιές διαφορές.  

Έτσι τους έχουν πει να κάνουν και γι' αυτό τους χρηματοδοτούν.

Μαλώνουν για τους λαθρομετανάστες, όταν εμείς, ζώντας δίχως δουλειά, δίχως σπίτι , απειλούμενοι με καταστροφή, υπερχρεωμένοι και μέσα στη φτώχεια,  είμαστε λαθρομετανάστες στη δική μας πατρίδα.

Και δεν είναι λίγοι ανάμεσα μας, που ασχολούνται με ό,τι λέει η πολιτική ατζέντα της ολιγαρχίας των τραπεζιτών.

 

Ξεχάστε την αντισημιτική Χ.Α. Έρχεται ο σιωνιστικός «πατριωτισμός». Έρχεται ο Φαήλος, παρέα με τον μνημονιακό Βελόπουλο. Έρχεται η «σοβαρή Χ.Α.».   

Φαήλος:

- «Βομβαρδίστε την Αλβανία, όπως το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Γάζα» .

Η Διεθνής των Τραπεζιτών βάζει τις βάσεις στα Βαλκάνια, για μία ακόμα «Γιουγκοσλαβία» των εθνικιστικών πολέμων, σε περίπτωση που το σχέδιο για Βαλκάνια χωρίς οικονομικά σύνορα, στραβώσει. Στο βίντεο τούτου του δεσμού, συνομιλούν οι πρωθυπουργοί Αλβανίας και Σερβίας, Ράμα και Βούσιτς, με τους ιδιώτες πατέρα και υιό Σόρος. Ο πατέρας Σόρος εκθέτει το όραμα της οικονομικής ένωσης όλων των βαλκανικών προτεκτοράτων.

Η Διεθνής, μετά τον μανδύα του «αριστερού διεθνιστή», έχει βρει και τους πράκτορες, που θα παίξουν τον ρόλο του «πατριώτη».  

(Αυτοί οι «πατριώτες» θα μας "σώσουν", όπως η Χούντα "έσωσε" την Κύπρο)

- «Λάβρος Φαήλος υπέρ Τραμπ και Νετανιάχου – “Θα επισκεφθώ την Ιερουσαλήμ, πρωτεύουσα του Ισραήλ».

(Άλλοτε πήγαιναν στις ΗΠΑ για το χρίσμα. Τώρα πάνε στο Ισραήλ. Με τον Τραμπ είναι και κάτι «αριστεροί πατριώτες", τρομάρα τους!!)

- «Να γίνουμε ένα Χριστιανικό Ισραήλ»

- «Να μεταφερθεί και η Ελληνική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ».

Με αυτές τις δηλώσεις, ο Φαήλος και η παρέα του απέκτησαν άφθονη  προβολή στα ΜΜΕ.  Γενικώς, είναι μεγάλη η αφθονία για τα τσιράκια του τραπεζιτικού σιωνισμού.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ακόμα, όταν αριστερά, δεξιά και νεοφιλελευθερισμός μιλάνε για χρέος, τράπεζες και διεθνή πολιτική, ταυτίζονται. Και πώς να μην είναι έτσι, αφού έχουν τον ίδιο χρηματοδότη;

Απλοϊκά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν μοιράσει ρόλους και το ναζιστικό Ισραήλ - Ρόθτσιλντ, όπως έχει αποκαλυφθεί από εβραϊκές οργανώσεις, χρηματοδοτεί τον ναζισμό και τον εθνικισμό, ενώ οι καλοί Σόρος – Ροκφέλερ χρηματοδοτούν αριστερά και νεοφιλελευθερισμό. Τρίχες. Ο Μακρόν είναι αγαπημένος του Ρόθτσιλντ και ο Τσίπρας τα πάει καλά με τους Νετανιάχου και Σόρος.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ.

Πρόκειται για τον "πατριωτισμό" των κούφιων και επικίνδυνων συνθημάτων, των πάντα ανώδυνων. Είναι ο "Πατριωτισμός"  που δεν βλέπει ότι ζούμε σε κατάσταση Κατοχής. Εχθρός είναι ο μετανάστης, που μας κουβαλάει εδώ η τραπεζιτική σπείρα, για να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρικός της στρατός, και όχι η σπείρα.  

---

ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΟΥΜΕ. 

Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝ, ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. Για να μη νομίζουμε ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες, από τον υπόλοιπο κόσμο. Σαλβίνι, Λεπέν, Τερέζα Μέϋ, ο Αυστριακός "ακροδεξιός" πρωθυπουργός δηλώνουν την πίστη τους στους αυθεντικούς εκπροσώπους των τραπεζιτών. Είναι όλοι πατριώτες, αλλά όχι κατά αυτών που λεηλατούν τις πατρίδες και μας έχουν βάλει να δουλεύουμε σαν δούλοι, για να πλουτίζουν καθήμενοι αναπαυτικά πάνω σε φόρους και τόκους από την τσάμπα έκδοση χρήματος.

(Η Χ.Α. ατύχησε. Ο ναζισμός σήμερα λέγεται "αντιναζισμός", όπως ο φασισμός λέγεται "αντιφασισμός"). 

Μια μεγάλη έρευνα Ελβετικού Πανεπιστημιακού Κέντρου, χρηματοδοτημένη από την Ε.Ε. έδειξε ότι 147 επιχειρήσεις ελέγχουν το 40% της οικονομικής αξίας του συνόλου των πολυεθνικών και τα 3/4 αυτών είναι τράπεζες

---

Εσείς τώρα συνεχίστε να είστε αριστεροί ή δεξιοί, εθνικιστές ή αντιεθνικιστές.

Μπορείτε να πιστεύετε και να κάνετε ό,τι θέλετε, αρκεί να μην αναφέρεστε στην πραγματική αιτία των προβλημάτων της Ελλάδας και του πλανήτη. Αρκεί να μην αναφέρετε επί ματαίω το όνομα των Κυρίων μας, Ροκφέλερ, Σόρος, Ρόθτσιλντ και λοιπών «ανθρωπιστών».  

---

ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. 

Εμείς, οι πολλοί, είμαστε γραμμένοι στα παλιά παπούτσια(για να μην πούμε κάτι χειρότερο) όλων όσων ασχολούνται με την πολιτική. Η πολιτική δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή μας. Όσοι ασχολούνται μαζί της μισούν ο ένας τον άλλον, επειδή έχουν διαφορετική ιδεολογία. Κι ας μη έχουν γνωρίσει ποτέ τους αυτόν που μισούν.

Κρίνουν τον άλλον, από αυτά που λέει και όχι από αυτό που είναι ή αυτά που κάνει. Λένε «ωραία και ανθρωπιστικά τα είπε ο Έντι Ράμα», αλλά δεν τους ενοχλεί ότι τα είπε κάποιος, που έχει κατηγορηθεί για σχέσεις με το εμπόριο ναρκωτικών και, όπως όλοι οι ηγέτες των Βαλκανίων, υπηρετεί τις πολιτικές αυτών που τους χρηματοδοτούν και θέλουν Βαλκάνια, που ο πλούτος τους θα λεηλατείται από εταιρείες. Εμείς στην κανονική ζωή κρίνουμε τον άλλον, από το ήθος, τη συμπεριφορά και την προσφορά του.

Άλλο ζωή και άλλο πολιτική, αλλά πολλοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τίποτε περισσότερο από αυτά τα λίγα λόγια, πράκτορες όλων των ειδών.