Share |

Ασχολήθηκαν μαζί μας με τον τρόπο του Γκαίμπελς

Το ithacanet απηχεί τις απόψεις μιας πολύ μικρής ομάδας ανθρώπων, που έσμιξαν την εποχή των "αγανακτισμένων". Ή εκφράζει μόνο την άποψη του βασικού γραφιά, που έχει ονοματεπώνυμο

Το "παράπονο" ότι κανείς δεν ασχολείται με όσα γράφω ή γράφουμε δεν ισχύει. Πολλοί ασχολούνται, ο καθένας με τον τρόπο του. 

Ο άνθρωπος που στηρίζει "Ριζοσπάστες Ξανά" και ΔΕΝ είναι ΣΥΡΙΖΑ, θα μου στείλει μήνυμα: 

"Βρε συ Γιάννη, σ' όλα καλώς αλλά αναφορικά με περιφέρεια απ' όλους στον Άνθη βρήκες να πέσεις;"

Για να απαντήσω: "Δεν με ενδιαφέρει ο Άνθης. Ξέρω, όμως, καλά τα παιδιά του ψηφοδέλτιου που έτρεχαν μαζί μας στις πλατείες".

Ανάλογο μήνυμα διαφωνίας έλαβα και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τις επιλογές του κόμματος του σε όλες τις κάλπες.  (Φυσικά, με όσα έχουν συμβεί, δεν έχουν όλοι οι Συριζαίοι την ίδια άποψη).

Οι "Ριζοσπάστες Ξανά" δεν είναι όλοι το ίδιο, παρά τις προσπάθειες κάποιων να ισοπεδώνουν επιλογές και διαφορετικότητες. Είναι μέρος της ηθικής πλευράς μιας αντιστεκόμενης κοινωνίας.

Όπως και οι άνθρωποι του συνδυασμού "Επτανησίων Θέληση" δεν είναι όλοι το ίδιο. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Άλλοι δηλώνουν "Ριζοσπάστες", άλλοι είναι πολύ κοντά στους Φι.Κ.Ο. και άλλοι κάτι άλλο. Η στάση του καθένα μας είναι ειλικρινής, είναι διαφορετική και η ψήφος δεν δίνεται "με αντιπαροχή και ανταλλάγματα". 

Δεν μας ενδιαφέρει το τι γίνεται στην Περιφέρεια. Μας ενδιαφέρει να καθαρίσει, πολιτικά, η Κεφαλονιά. Και ψηφίζουμε τους φίλους που γνωρίσαμε στους δρόμους της φωτιάς. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ήθος, την πολιτική αντίσταση σε όσα συμβαίνουν και την καθαρότητα των ανθρώπων της "Επτανησίων Θέληση" στην Κεφαλονιά. Είναι μέρος της επιχείρησης "πολιτική καθαρότητα στην Κεφαλονιά". Βρίσκονται μακριά και απέναντι από την τοπική διαπλοκή.  Συναντηθήκαμε, θα ξανασυναντηθούμε και θα σμίξουμε. Αυτά είναι τα κριτήρια της επιλογής μας.

 

Υπάρχει, όμως και ο Γκαίμπελς. Αυτός θα πάρει την άποψη του Ithacanet και θα την μετατρέψει σε θέση των "Ριζοσπαστών Ξανά": ΑΝΑΣΑ vs "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ"??? 

  Έτσι τον βολεύει. Αυτό εξυπηρετεί τις προεκλογικές του ανάγκες. 

Και ο καθαρόαιμος πασόκος θα υπογράψει ως "Λαφαζανικός". Αυτός που διαμαρτυρόταν για τις επιθέσεις που δεχόταν από ψευδώνυμα. 

Και αναφέρεται σε "παντρολογήματα" ψηφοδελτίων, αλλά ξεχνά το γάμο Κουρή - Καλαφάτη. 

Προσπαθούν με τέτοια και άλλα να κρύψουν ότι είναι μέλη του ίδιου διαπλεκόμενου τοπικού κατεστημένου.

Η αντιπαράθεση σε τούτες τις εκλογές δεν ειναι κομματική.  Είναι Ηθική και Πολιτική. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο της Κεφαλονιάς από κάτι που, συνεργαζόμενο και αλληλοϋποστηριζόμενο, δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των πολιτών. Που ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα του. 

 

ΥΓ:

1. Η αναφορά του στον Ν. Βαλλιανάτο αποκαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από την υπογραφή. Ο Ν. Βαλλιανάτος ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθεια του στο πρόσωπο του Αλ. Καλαφάτη. Και σ' αυτόν που κρύφτηκε, απάντησε με τον τρόπο του.

2. Η υποστήριξη στην "Επτανησίων Θέληση" είναι ομόφωνη απόφαση των μελών του Ithacanet.