Share |

Αποσύρουμε κι εμείς τα emails... ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

Μετά από παράκληση όσων αναφέρονται απαξιωτικά στα ψεύτικα και ανώνυμα emails και σεβόμενοι τα πρόσωπα και τις επιθυμίες τους, αποσύρουμε κι εμείς, μετά το kefaloniapress.gr , τα emails και τους σχολιασμούς μας. 

Το δεύτερο , το κάνουμε γιατί θα έμεναν ξεκάρφωτα και θα ήταν ακατανόητα τα σχόλια, μετά την απόσυρση του υλικού πάνω στα οποία στηρίζονται.

Το θέμα δεν είναι μικρό. Πρόκειται για ένα τεράστιο ηθικό, πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα, για το οποίο πρέπει να επανέλθουμε. ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Μέθοδοι Μαφίας μπαίνουν στη ζωή μας, με σκοπό να εξυπηρετηθούν προσωπικά σχέδια. Θα επανέλθουμε, επαναφέροντας στη δημοσιότητα την ουσία της υπόθεσης και πετώντας στα σκουπίδια, όσα εκεί μόνο έχουν τη θέση τους.

Όλες οι αναρτήσεις μας είναι στη διάθεση εκείνων που ενεπλάκησαν ή έγιναν στόχος, για κάθε νόμιμη χρήση. Πιστεύουμε πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να σωπαίνει.  Δεν κρατάμε κανένα κομμάτι του παζλ. Μόνο, πολλές εύστοχες και μία άστοχη, κρίσεις κάναμε. Όσοι κάτι ξέρουν, πρέπει να καθαρίσουν το τοπίο. Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση. Δεν αξίζει σε κανέναν. 

 Η σιωπή είναι συνενοχή. Σήμερα, επλήγη ο Κώστας ή ο Μάκης ή ο Σπύρος. Αν συνεχίσουμε να σωπαίνουμε, θα έρθει η σειρά μας.

 Θα επανέλθουμε σύντομα, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους και δίνοντας όλα εκείνα τα στοιχεία, που πρέπει να έχουν οι πολίτες, ώστε να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και κυρίως, για να αντιδράσουν.