Share |

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο2

Λάβαμε από

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ :

Σήμερα 10 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στο Ενετικό, στα Τραυλιάτα.  Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των παραβρισκόμενων από τον επικεφαλή της παράταξης Θεόφιλο Μιχαλάτο για τα τεκταινόμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης.  Συγκεκριμένα ο κ. Μιχαλάτος ενημέρωσε για την μέχρι σήμερα πορεία του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και για τον τομέα ευθύνης, ύδρευση-αποχέτευση, που έχει αναλάβει.
 Συντονιστής της συζήτησης που ακολούθησε  ήταν ο παιδίατρος και Διευθυντής ΕΣΥ Ευάγγελος Ευαγγελάτος.  Στη συζήτηση που ακολούθησε έλαβαν μέρος οι  Μινέτος Διονύσιος, Φιλιππάτος Γεράσιμος, Φλαμπουράρης Ιωάννης, Παντελειός Ανδρέας, Μοσχόπουλος Ανδρέας, Κουταβάς Νικόλαος, Νικολετάτου Χάϊδω, Μαφρέδας Μιχαήλ, Σερέτης Ηλίας και άλλοι.
 Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ πρέπει να ορθώσει το πολιτικό αυτοδιοικητικό ανάστημά της για να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί τον τόπο μας σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία που βιώνουμε. Με την εξωστρέφεια που διακρίνει την παράταξη, να στηρίξει την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
Μετά τη συζήτηση ακολούθησε γεύμα με συνοδεία καλλιτεχνικού προγράμματος ζωντανής μουσικής
.

-------------------------------------------------

Το "διαδικτυακό γραφείο τύπου" των Παρίση - Παπαδάτου , μάλλον επεκτείνει τις αντικειμενικές δραστηριότητες του για να εξυπηρετήσει "την ανάγκη των Κεφαλλήνων όπου γης, κυρίως όμως των νέων, να ενημερώνονται αξιόπιστα και έγκαιρα, από φωνές που δεν έχουν την παραμικρή εξάρτηση από μικρά ή μεγάλα συμφέροντα".

Έτσι, από το γραφείο που έλαβε την ίδια με εμάς ανακοίνωση, μαθαίνουμε, με τίτλο:

Μεγάλη σύναξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου

"Αίσθηση έχει προκαλέσει σε πολιτικούς κύκλους η δυναμική του συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς» πέντε μήνες μετά τις εκλογές.

-----------------

ΣΗΜ."Ι": Δεν έχει άλλη αντικειμενική ενημέρωση, σήμερα. Θα βαρυστομαχιάσετε κι ας μη σας καλούν σε συνεστιάσεις, δείπνα και καφέ. 

Πιο πολύ κόσμο είχε ο Θεόφιλος από τον Παύλο. (αντικειμενικά)

-----------------

Δον ΨΥΧΩΤΗΣ: οι μαγκες δεν υπάρχουν πια, αράξανε στον καδο.

(Στον πάτο του, λέμε εμείς)

Angelina Rain: Από κάδο σε κάδο ένα σκουπίδι δρόμος

και για την εικόνα, ΔΟΝ ΨΥΧΩΤΗΣ: soureal kadox