Share |

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !

Πολλά – πολλά μπράβο στον συναγωνιστή Νίκο Π  για την γενναία του στάση!

Δεν άφησε το εαυτό του να πέσει στις ενοχές που προσπαθεί να μας βάλει το σύστημα σε στυλ «μαζί τα φάγαμε».Δεν το αντιμετώπισε σαν «ιδιωτικό» του πρόβλημα. Βγήκε επώνυμα και μίλησε! Έχει οικογένεια και δεν φοβήθηκε την στάση της αξιοπρεπούς αντίστασης! Πάνω απ’ όλα όμως ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ! ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

Δεν έχουμε το δικαίωμα να προδώσουμε την εμπιστοσύνη σου Νίκο. Σ ’ευχαριστούμε που μας υπενθύμισες το νόημα της ανθρώπινης αλληλεγγύης!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !!!

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτησή του στην σελίδα «Πραγματική Δημοκρατία Τώρα!»

 

  • Οι εξελίξεις σχετικά με το προσωπικό μου θέμα (που στην συνέχεια διαπίστωσα πως ήταν όλων σας) έχουν ως εξής. Η τράπεζα προφανώς μη ικανοποιημένη από την προσφορά μου να δίνω όσα μπορώ, προέβη σε απειλές μέσω δικηγόρων κοινοποιώντας μου αρχικά εξώδικο και εν συνεχεία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και κατάσχεσης. Η απειλή είναι στο ότι αν δεν πληρώσω με τους δικούς της όρους θα κατατεθεί η αίτηση προς το δικαστήριο για την έκδοση της απόφασης.
    Θεωρώ πως η όποια ενέργεια μου κάτω από αυτές τις συνθήκες πίεσης, κινείται στο να πέσω αμαχητί, ακολουθώντας τους όρους τους και πληρώνοντας ακέραιο και μονομιάς όλο το ποσό, θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια μου καθώς θα της λείπουν τα προς το ζην, θα με καθιστά υποκριτή και δειλό που την μια μιλάει για αγώνες με όποιες συνέπειες και την άλλη στην πρώτη δυσκολία παραδίδεται.
    Ως εκ τούτου η απόφαση της οικογένειας μου είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους ανεξάρτητα με τις πιθανότητες επιτυχίας. Έχουμε υποχρέωση να μην πέσουμε δίχως να δώσουμε την μάχη μας, σε όλους τους συντρόφους μας που ανιδιοτελώς μας πρόσφεραν την οικονομική και συμβουλευτική τους υποστήριξη. Μας απαγορεύεται να προδώσουμε τον αγώνα σας, μας απαγορεύεται να πουλήσουμε τα όνειρα σας, τις ελπίδες σας. Δεν μας επιτρέπεται να λιγοψυχούμε στις απειλές τους με την πρώτη δυσκολία, θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να αισθανόμαστε υπερήφανοι και όχι ντροπιασμένοι. Χρόνια μετά όταν όλα θα έχουν περάσει, πολλά μπορεί να ξεχάσουμε. Τα δάκρυα όμως που έτρεχαν απ τα μάτια της γυναίκα μου διαβάζοντας τα μηνύματα σας θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη μου. Το χαμόγελο βλέποντας τα σχόλια σας κρατάει ακόμα, δίνει κουράγιο, γίνεται δύναμη και αφήνει το πάθος αναλλοίωτο να συνεχίσουμε. Δεν θα μας σωπάσουν, δεν μας σταματάνε, είμαστε ένα και μόλις ξεκινήσαμε. Μας φοβούνται αλλά τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τον τρόμο τους να ξεχειλίσει.
    Δεν είμαστε λίγοι, είμαστε πολλοί, ήμουν μόνος και τώρα έχω αδέρφια, ήμουν μίζερος και τώρα έχω ιδανικά. Την αξιοπρέπεια μας την κερδίσαμε και θα την κρατήσουμε με νύχια και με δόντια. Δεν φοβάμαι, δεν είμαι μόνος μου.
  • Πηγή: Πλατεία Μολάων