Share |

Άρχισε το αριστεροδεξιό βρίσιμο

Όποιος δεν κάνει αυτό που του λέμε, είναι για βρίσιμο, κλώτσους και μπάτσους... Και κανονικά, θα έπρεπε να εκτελείται, αν είχαμε τη δέουσα εξουσία. Αν νομίζετε πως αυτά τα κάνουν μόνο οι νοσταλγοί του Χίτλερ, κάνετε λάθος.

Τα κάνουν κι όσοι μοιράζουν τέτοιες αφίσσες. Όσοι τις χειροκροτούν και τις προωθούν, μετά πολλών επαίνων.

Ώστε, λοιπόν, όποιος πάει να φάει σ' ένα εστιατόριο, όπου η ποικιλία γευμάτων είναι προκαθορισμένη, φταίει, επειδή δεν διαλέγει το "σωστό πιάτο"!!! Και ποιο είναι το "σωστό"; Μα, αυτό που έχει εγκριθεί από τα εργαλεία του καθεστώτoς , ΜΜΕ, εταιρείες κλπ. Έχουν διαλέξει , πριν από μας για μας και οι επιλογές είναι ένας κι ένας, διαλεγμένοι, κοπρίτες. Όμοιοι. Γενόσημα κόμματα, για να χρησιμοποιήσουμε τη μόδα, στην ορολογία μας. Ο καθένας που βρήκε , λίγο παράθυρο στα ΜΜΕ, μια τόση δα πρόσβαση, γίνεται αρχηγός, συνιδρυτής, ένας εκ των "καταλληλότερων". ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υποψήφιος, που να μην έχει περάσει από τις γνωστές κολυμπήθρες!  Ούτε ένας! Όλοι , κομπάρσοι, στο ίδιο έργο. "Τον έδειξε και η τηλεόραση" κι αυτό είναι "εγγύηση". 

 

Φταις, λοιπόν, που δεν μπορείς να αλλάξεις πιάτο, να φτιάξεις ένα δικό σου και να έχεις ίσα δικαιώματα παρουσίασης.

Φταις που ΟΛΟΙ τους, αριστεροί και δεξιοί,  είνα άνθρωποι ενός Ολιγαρχικού Πολιτεύματος  . Φταις που αυτοί, με τις υβριστικές αφίσσες, δεν πιστεύουν στη δημοκρατία, στην ελευθερία, στο δικαίωμα και τη δυνατότητα του πολίτη να αποφασίζει .

 

Φταις, που σ' εμποδίζουν να διαλέξεις, να ζήσεις, να δημιουργήσεις , να πεις "φτάνει πια, υπάρχει κι άλλος δρόμος και θέλω να ακουστεί".

Φταις, που , με την ανοχή όλων, δεν έχεις δημοκρατία, δικαίωμα στη λήψη των αποφάσεων.

 

Σε βρίζουν που δεν διαλέγεις κόμμα από την ίδια κονσέρβα. Ποιοι τα λένε; Τους ξέρετε. Αυτοί που σε ειρωνεύτηκαν, όταν βγήκες στο δρόμο και μίλησες για δημοκρατία.

 

Άι σιχτίρ.

ΑΠΟΧΗ, Καθεστωτικοί Πράκτορες. Μίσθαρνα όργανα των τραπεζιτών. Τι θα λέτε, τότε; Δώστε την περίφημη εξήγηση: "ψήφο στους μικρούς". Και δώστε και μια εξήγηση, για να δούμε το ρόλο του καθένα στη σημερνη κατάπτωση.

 

ΥΓ. Δεν θα μπορούσε η αφισούλα να έχει την υπογραφή σας; Ας πούμε "είμαστε οι αριστερότερα της Χρυσής Αυγής"; Ταιριάζει. Φυσικά, θα μπορούσε να την είχε υπογράψει και η ίδια, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα... το πόσο μοιάζουν στο μίσος και στη διαίρεση, όλα αυτά τα κόμματα και αποκόμματα. Παίζουν ρόλο. Έχουν ρόλο.

Άραγε, και ο Πάγκαλος τα ίδια δεν έλεγε, με το "μαζί τα φάγαμε"; Γιατί τον βρίζανε; Εμ, έλα που δεν τάλεγε μόνο ο Πάγκαλος. ΟΛΟΙ η ψευδοαριστερή διανόηση τα λέει. Οι καθεστωτικοί , οι κουλτουριάρηδες της κάθε εξουσίας. Οι έμμισθοι διανοούμενοι, αγνοούμενοι τον ακιρό της εξέγερσης, και με  αγνοούμενη τη νόηση.  Είναι οι Ολιγάρχες των  gourmet εστιατορίων, που δεν" ξέρουν" πώς φτιάχνονται τα κόμματα, πώς σερβίρονται τα πιάτα και με ποιες προδιαγραφές!!